Főoldal > MOZGÁS > Vastag a derekad? 3 villámgyors karcsúsító tipp

Vastag a derekad? 3 villámgyors karcsúsító tipp

derékmozgástrend
0

Írta:

Az idei őszi divattrend hangsúlyozza a derekat: a hosszú tunikák és pulóverek elképzelhetetlenek a derekat hangsúlyozó, vagy lazán a csípőre csúsztatott vastag övek nélkül. Ha felszökött rád néhány kiló, és az őszi ruhatáradba te is szeretnél egy-két csinosabb darabot, faragj le a derekadból. Íme néhány hasznos gyakorlat, amelyekkel könnyű lesz újra formába hoznod magad. 1. Tipp: […]

Az idei őszi divattrend hangsúlyozza a derekat: a hosszú tunikák és pulóverek elképzelhetetlenek a derekat hangsúlyozó, vagy lazán a csípőre csúsztatott vastag övek nélkül. Ha felszökött rád néhány kiló, és az őszi ruhatáradba te is szeretnél egy-két csinosabb darabot, faragj le a derekadból. Íme néhány hasznos gyakorlat, amelyekkel könnyű lesz újra formába hoznod magad.

0014656_1.jpg ()

1. Tipp: Villámtorna a karcsú derékért

Nem csak az edzőteremben lehet irigylésreméltó alakot varázsolni magadnak. Sokan nem hisznek az otthon végezhető gyakorlatok hatékonyságában, pedig rendszeres gyakorlással és egy kis odafigyeléssel csodákra lehetsz képes a négy fal között is. A most következő gyakorlat kifejezetten a derekadat formálja. Nagy előnye, hogy azok is bátran kipróbálhatják, akik nem sportolnak rendszeresen. Bújj laza, otthoni öltözékbe, és kövesd tanácsainkat.  
Karcsúsodás lépésről lépésre – Katt ide!

2. Tipp: 5 perc a karcsú derékért

Ha időt szeretnél megspórolni, és szeretnéd hatékonyan megdolgoztatni a derekadat, akkor ragadj meg egy 1-1,5 literes ásványvizes palackot vagy egy 1-1,5 kg-os súlyzót. 
Lássuk, hogyan végezd a gyakorlatot! - Katt ide!
 
3. Tipp: Derék, comb- és popsi karcsúsítás egyetlen gyakorlattal
 

Ez a gyakorlatot azért ajánljuk, mert a gyakorlat végrehajtása közben a derék formálása mellett erősödnek a csípő, a popsi és a hát izmai is.   
A gyakorlatról bővebben itt olvashatsz – Katt ide!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X