Főoldal > PSZICHÉ > Mitől menekül a pasi?

Mitől menekül a pasi?

férfikerüléstulajdonság
0

Írta: and

Zoli, 33 “A rámenős, folyton fontoskodó és okoskodó nőktől megyek a falnak. Volt egy barátnőm, aki mellett labdába sem rúghattam: mindent jobban tudott, mint én, mindent ő intézett el helyettem – pedig nem kértem. Szerette is hangsúlyozni, hogy mennyire pancser vagyok. Aztán valamiért egy ideig vonzottam az ilyen nőket, nyilván valamilyen misztikus dolgom volt velük. […]

Zoli, 33

“A rámenős, folyton fontoskodó és okoskodó nőktől megyek a falnak. Volt egy barátnőm, aki mellett labdába sem rúghattam: mindent jobban tudott, mint én, mindent ő intézett el helyettem – pedig nem kértem. Szerette is hangsúlyozni, hogy mennyire pancser vagyok. Aztán valamiért egy ideig vonzottam az ilyen nőket, nyilván valamilyen misztikus dolgom volt velük. Szerencsére a mostani párom teljesen <<normális>>.”

Gábor, 29

“A lusta, nem törődöm, rendetlen nőket messze kerülöm. Volt olyan barátnőm, aki után én pakoltam, mert mindent széthagyott és nem egyszer, ha váratlanul felvittem egy barátomat hozzánk, be sem lehetett menni a lakásba. Ciki. Ráadásul szeretett munka után ledőlni, de olyan hétvége is volt, amikor egyszerűen nem kelt ki az ágyból egész nap.”

parkapcscikk.jpg ()Gyuri, 41

“A károgó, pletykálkodó, utálatos nőket ki nem állhatom. Az utolsó páromat azért hagytam el, mert egyszerűen nem bírtam, hogy órákig beszélt telefonon egy kolléganőjével és mindenkit kitárgyaltak, rosszindulatúan, nevetve. Nekem ez nagyon nem jön be. De olyan kolléganőm is volt, aki egész álló nap másokat szidott, csak ő csinált jól mindent, a többiek nem értettek semmihez. Állandóan fúrta azokat, akik jobban néztek ki mint ő, mert nagyon irigy volt. Nagyon rossz tulajdonság, ráadásul szerintem a férfiak többsége menekül az ilyen nőktől.”

Tamás, 40

“Szerintem az szörnyű, ha egy nő káromkodik. A másik, amit nem szeretek az a full smink és annak kivitelezése egy órán keresztül. Egy volt barátnőm órákig foglalkozott magával, be sem tudtam menni a fürdőszobába. Amit még kerülök: a bizonytalan nők. Ha mindent rám hagy, az egy idő után unalmas. A sértődés is egy kiállhatatlan dolog. Mondja el, mi a baja és ne kezdjük a durcizást, meg a zsarolást, mert attól szerintem a férfiak többsége kihátrál a kapcsolatból.

Iván, 32

“Az önbizalom-hiányos, örökké elégedetlen lányokat nem szeretem. Ha félpercenként megkérdezik, hogy <<szerinted tényleg jól nézek ki?>>, vagy hogy <<te mit szeretsz bennem, én nem is vagyok szép?>> – mondatokat ki nem állhatom. De azt sem, ha valaki folyton a súlyával van elfoglalva. Pár kiló ide vagy oda – ezt csak a nők veszik észre, a férfiak biztosan nem. Olyan párom is volt, akivel csak sötétben lehetett szexelni, mert szégyellte a testét, pedig nagyon jól nézett ki.”

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X