Főoldal > PSZICHÉ > Járd a saját utad!

Járd a saját utad!

ezoterikakönyvlélekút
0

Írta:

Olaf Jacobsen: A felismerés kapuja „A titkok birodalmába a legegyszerűbb út a felismerés kapuján át vezet.” A hétköznapokban úton útfélen akaratlanul is mások szerepébe bújunk, és ezzel olyan kellemetlen érzések is együtt járnak, amelyek nem hozzánk tartoznak. Azt hisszük, hogy a sajátjaink, és meg akarunk szabadulni tőlük. Azt gondoljuk, hogy valami nem stimmel velünk, és […]

Olaf Jacobsen: A felismerés kapuja

„A titkok birodalmába a legegyszerűbb út a felismerés kapuján át vezet.”

A hétköznapokban úton útfélen akaratlanul is mások szerepébe bújunk, és ezzel olyan kellemetlen érzések is együtt járnak, amelyek nem hozzánk tartoznak. Azt hisszük, hogy a sajátjaink, és meg akarunk szabadulni tőlük. Azt gondoljuk, hogy valami nem stimmel velünk, és harcolunk önmagunk ellen. Vagy az ellen, aki ezeket az érzéseket kiváltotta belőlünk, és meg akarjuk változtatni.

felismereskapuja.jpg ()A könyvben található tanácsok és útmutatás segítségével megtanulhatjuk, hogyan szabadítsuk fel önmagunkat és érzéseinket. Világossá válik, miért és mikor lehet célzottan és hatásosan használni a varázsigét: „Nem állok többé az adott ember, helyzet vagy érzés rendelkezésére.” Ezzel megteremthetjük a távolságot, ahonnan szemlélve rájöhetünk, ha egy érzés vagy probléma nem a miénk. Ha pedig erre rájöttünk, már csak el kell döntenünk, hogy letesszük-e ennek a szerepnek a terhét, vagy végigjátsszuk az előadást.

„Az életünk tehát építkezési terület, és mindenki maga dönti el, hogy állhatatosan dolgozik önmagán, esetleg radikális átépítéshez fog, vagy az évek múlásával hagyja, hogy kárba vesszenek dolgok.”

Édesvíz Kiadó 2011., 2990 Ft

 

Ruediger Schache: Életünk titkos terve 

Mit keres pontosan a lelked? Hová vezet az életed?

Semmi sem történik velünk véletlenül.  Új könyvében Ruediger Schache arról ír, hogy minden ember rendelkezik egy személyes lélektervvel, amely biztosítja számára a boldog életet. Ha követni akarjuk ezt a tervet, meg kell értenünk a jeleket. Hogy miért történt eddig minden pontosan úgy, ahogyan történt, hogy a lélek hogyan és miért küld jeleket, és mit keres. Hogy mi a jelentősége a családnak, a testnek, az adottságoknak és a képességeknek. Hogy mit akarnak mondani nekünk bizonyos események. Kívánságaink és vágyaink beteljesülése közben lehetőségünk van megtanulni és megfejteni az élet nyelvét, és felismerni a mindenben benne rejlő rendet. De mit tanulhatunk pontosan az embertársainkhoz fűződő kapcsolatainkból? Milyen feladatokkal szembesítenek bennünket? Mit kell rendbe hoznunk, mit kell megélnünk és megtennünk? Minél többet tudunk ezekről a kérdésekről, annál jobb döntéseket hozhatunk. E könyv segítségével megtanulhatjuk megfejteni lelkünk tervét, hogy rátaláljunk a beteljesülésre, a boldogságra és életünk értelmére.

eletunktitkosterve.jpg ()Ruediger Schache tudatkutató, író, újságíró, szemináriumvezető, tanácsadó és előadó. Közgazdasági és pszichológiai tanulmányai után hosszú évekig Németország egyik legsikeresebb ipari vállalatának az igazgatója volt. Ma újságíróként és íróként tevékenykedik.

Beutazta Mexikót és Ázsiát, és két évet egy brazil gyógyintézetben töltött. Utazásai során számos továbbképzésen is részt vett, mély és átfogó szemléletmódot alakított ki a személyes valóságról, a szeretetről, a kapcsolatokról és az emberi lét értelméről. Tudását szemináriumok, előadások és tanácsadások formájában adja át az embereknek. Eddig megjelent bestsellerei: A Szívmágnes Titkai és Az igazságot rejtő 7 fátyol.

A lélek tervének titka

Minden ember saját, egyéni sorssal rendelkezik, következésképpen mindenkinek más az életfeladata. Ami az egyik embernek álmai netovábbját jelenti, az a másik számára tökéletesen közömbös lehet. Amit az egyik mindennél jobban szeret, az a másikban elutasítást kelthet. Hogy boldogságban, szeretetben és beteljesülésben van-e részünk, az elsősorban attól függ, követjük-e a lelkünk tervét. A lélek terve minden embernél különböző. A te lelkednek mi a feladata, és miben találhatod meg a boldogságodat? Ruediger Schache ebben a könyvében a lélek feladatainak jelentőségét mutatja meg, és hogy miként ismerhetjük meg saját, egyéni élettervünket.

Édesvíz Kiadó 2011., 3990 Ft 

atlantiszangyalai.jpg ()Stewart Pearce: Atlantisz angyalai jóskártya

Az angyalok Isten gondolatai. Magáért a szertetért szeretnek, és a kegyelem útján állnak rendelkezésünkre. Idő és tér nem korlátozza őket. Bárhol legyenek is, a föld isteni mátrixán keresztül mindig a segítségére sietnek annak, aki hívja őket.

Világunk jelenleg sebes változáson megy keresztül. Közeledik a Vízöntő aranykora, amely ismereteink szerint 2012. december 21-ével veszi kezdetét. Az átmenetet megtapasztalni embert próbáló feladat. Így az angyalok azért, hogy gyógyulásra és szeretetre leljünk, saját isteni feladataiknak megfelelő üzeneteket küldenek nekünk a jóskártya lapjai által.

A tizenkét atlantiszi arkangyal 44 lapja válaszokat ad az egészségre, a gazdagságra, a karrieredre és az emberi kapcsolataidra vonatkozó bármely kérdésedre. A jóskártya használatával lehetővé teszed, hogy az arkangyalok jóllétet hozzanak az életedbe, ahogyan az atlantisziakkal is tették. Húzhatsz egyszerűen csak egy lapot, hogy útmutatást kapj az adott napra, három lapot, hogy megérts egy bizonyos helyzetet, vagy tizenkettőt, ha egy hosszabb időszak végkimenetelére vagy kíváncsi. Tudd, hogy az arkangyalok mindig gondoskodnak róla, hogy azokat a lapokat válaszd, amelyekre a tanuláshoz és a fejlődéshez szükséged van.

Édesvíz Kiadó 2011., 4990 Ft

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X