Főoldal > SZÉPSÉG > Táskád megmutatja, ki vagy!

Táskád megmutatja, ki vagy!

kiegészítőkörnyezettudatosökobaráttáska
0

Írta: and

Trendkövető  Stílusos, egyedi és fiatalos lendületet kölcsönöznek az apró virágokkal, bolondos mintákkal díszített környezetbarát táskák, melyek egy tökéletes tavaszi naphoz nélkülözhetetlenek. A Cherry Lane kollekcióban rendelhetsz kockásat, retro pirosat, bicikli-, eper- vagy cseresznyemintásat, attól függően, hogy milyen hangulatban vagy. A táskák ára 2390 Ft, amelyeket itt rendelhetsz meg: www.taskamania.com Wellness Cafe tipp: Hozd összhangba táskád […]

Trendkövető 

Stílusos, egyedi és fiatalos lendületet kölcsönöznek az apró virágokkal, bolondos mintákkal díszített környezetbarát táskák, melyek egy tökéletes tavaszi naphoz nélkülözhetetlenek. A Cherry Lane kollekcióban rendelhetsz kockásat, retro pirosat, bicikli-, eper- vagy cseresznyemintásat, attól függően, hogy milyen hangulatban vagy.

cseresznyetaska.jpg ()A táskák ára 2390 Ft, amelyeket itt rendelhetsz meg: www.taskamania.com

Wellness Cafe tipp: Hozd összhangba táskád színét a kiegészítőkkel: a cipőddel, az öveddel és a karkötőddel.

Ökobarát

Használj többször használható vagy újrahasznosított műanyagból készült, esetleg bambusz, kender vagy lenvászon alapanyagú táskákat, nyomtatott, festett vagy exkluzív mintákkal. A táskát könnyedén összehajtogathatod, és bárhová magaddal viheted, hisz mérete kisebb, mint egy mobiltelefon.

Bővebb infók: www.envirosax.com

envirosacs.jpg ()Természetrajongó

Engedd felszínre törni a benned lévő vad ösztönöket! A távoli fűszerek illatát, a bazársorok hangulatát és a lemenő nap meleg sugarait idéző táskákkal megmutathatod, hogy ki is vagy valójában. A barna, retro vagy tortamintás táska vízálló és mosható, teherbírása 20 kg, melyet még a válladra is tehetsz.

A terméket most 2390 Ft-ért megrendelheted a www.ujvilagi-izek.hu/taskak/nomad oldalon.

A bagollyal, elefánttal díszített színes táskák a Fair Trade jegyében készültek, amelyek a kettős kötött varratok, a vízállóság és a moshatóság miatt garantáltan jó befektetést kínálnak. A táskákat itt rendelheted meg: www.rumebags.com/shop/RuMe-Jr

elenganstaska.jpg ()Eleganciát kedvelő

Ha a visszafogottabb, ugyanakkor exkluzív stílus jellemző rád, válassz az alkalmi ruhádhoz legjobban passzoló színt. A Midnight Safari fekete lágy eleganciája és a hangsúlyos fehér minták hűen tükrözik klasszikus énedet. A La Boheme táskák mintázatát a cseh romanticizmus és az Art Nouveau irányzata ihlette, a sorozat a konvenciók határait feszegeti, a környezetbarát termékek pedig a szép és esztétikus dizájnra fókuszálnak.

Bővebb infók:  www.ujvilagi-izek.hu/taskak/la-boheme

A kifinomult, klasszikus zebraminta mindig trendi és bárkit képes lenyűgözni. Az összehajtogatható zsák alig foglal helyet, ám stílusos megjelenést kölcsönöz minden helyzetben.

Bővebb infók: www.fizbag.com

optimistictaska.jpg ()Sportszerető

Gondot okoz, hogy sportolás közben nem tudod hová pakolni a cuccaidat? Pattanj bicajra, túrázz a hegyekben és szerezz be egyet az Ecosilk 17 színben kapható táskái közül, amelyek összecsomagolhatóak és környezetbarát eljárással készültek.

Bővebb infók: www.ecosilkbags.com.au/index-2.html

Örök optimista

Ha mindig jókedvű vagy, és szeretnéd ezt a hangulatod az öltözékedbe is belecsempészni, tegyél a válladra egy Optimistic táskát, és színesítsd meg vele a hétköznapok szürkeségét.
A kollekcióból rendelhetsz kockás, buborékos, virágos, csíkos vagy feliratos változatot. De vigyázz, mert mosolyra hangol!

Bővebb infók: www.taskamania.com/taskak/optimistic


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X