Főoldal > SZÉPSÉG > Légy szexibb 5 nap alatt!

Légy szexibb 5 nap alatt!

divatfitneszfogyókúraszépség
0

Írta: and

Első nap Fogyókúra tipp: vesd papírra céljaidat az elkövetkezendő öt napra, így jobban tudod tartani magad a célkitűzésedhez. Rakd ki egy jól látható helyre, például a monitorod szélére, vagy ragaszd a hűtőre. Szépség tipp: Frissítsd fel a frizurád: a minden szempontból tökéletes frizurának köszönhetően még szexibb leszel, és szinte azonnali a változás. A jól eltalált […]

Első nap

Fogyókúra tipp: vesd papírra céljaidat az elkövetkezendő öt napra, így jobban tudod tartani magad a célkitűzésedhez. Rakd ki egy jól látható helyre, például a monitorod szélére, vagy ragaszd a hűtőre.

Szépség tipp: Frissítsd fel a frizurád: a minden szempontból tökéletes frizurának köszönhetően még szexibb leszel, és szinte azonnali a változás. A jól eltalált vágás kiemeli az arcvonásaidat, és a hajadnak is nagyobb volument ad, tehát ne habozz, irány a kedvenc fodrászod!

Fitnesz tipp: Kövesd a tízperces szabályt: túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy napi 20-30 perc mozgást belepasszírozz a napirendedbe? Akkor egyik nap végezz tízperces alakformálást a felső testeden, majd tölts tíz percet az alsó végtagjaid formába hozásával.

Divat tipp: Iktass be egy vásárló körutat: olyasmit fogsz viselni az eseményen, ami már régóta megvan, vagy veszel egy új darabot? Ha az utóbbi mellett döntesz, próbálj fel minél több ruhát és győződj meg róla, hogy tökéletesen passzol-e!  A következő két-három napban még nyugodtan nézelődhetsz, és kitalálhatod a teljes szetted.

legyszexibbcikk.jpg ()Második nap

Fogyókúra tipp: vezess étkezési naplót! Akár digitális formában is elkezdheted vezetni az étkezési naplód, létrehozhatsz erre a célra egy külön mappát a számítógépeden, de online is megteheted ezt. Bizonyítottan az egyik legjobb fogyókúrás technika.

Szépség tipp: Törődj a bőröddel! Foglalj időpontot a kozmetikusnál, aki majd csodássá varázsolja a bőröd. Vagy ha esetleg ez nem férne bele az idődbe, otthon végezz arckényeztető kezeléseket.

Fitnesz tipp: Hajlítsd be a könyököd séta közben: Amikor sétálsz – akár mozgás gyanánt, akár ha mész valahova – hajlítsd be a könyököd, és pumpálj a kezeddel, így automatikusan gyorsabb iramban lépegetsz, ezzel pedig 15 százalékkal több kalóriát égetsz el.

Harmadik nap

Fogyókúra tipp: Ne hagyd ki a reggelit! Úgy tűnhet, a reggeli mellőzése közelebb visz az áhított alak eléréséhez. De ez hatalmas tévedés, mert a legfontosabb étkezés kihagyása egyenesen túlevéshez vezet.

Fitnesz tipp: Csinálj erősítő gyakorlatokat lassú tempóban: emeld fel a súlyzót két másodpercen keresztül, majd ereszd le négy másodpercen át! Így minden izomrostot alaposan megdolgoztatsz, ezáltal gyorsabban leszel még formásabb.

Divat tipp: Ha még nincs ruhád: Ha tanácstalan vagy, mit kapj magadra, válassz egy A-vonalú, ujjatlan ruhakölteményt. Ha nem szeretnéd közszemlére tenni a karjaidat, akkor ez a típus kiválóan harmonizál különböző vékony kardigánokkal, kendőkkel.

legyszexibbcikk2.jpg ()Negyedik nap

Fogyókúra tipp: Kerüld a menzát, készítsd magad az ebéded! Kalóriák százait spórolod meg, ha magad készíted el az ebéded, természetesen egészséges összetevőkből.

Fitnesz tipp: Időzítsd az edzést az étkezésekhez közel! A mozgás felpörgeti az anyagcserét, de az étvágyat is fokozza. Ezt kiküszöbölendő időzítsd az edzést úgy, hogy az egy órával az étkezés után legyen, így nem fogod az elégetett kalóriákat pótolni.

Divat tipp: Legyen káprázatos sziluetted! Szerezz be olyan alsóruházatot, amely a megfelelő helyeken formál és vékonyít, így mesésen fogsz festeni a ruhádban.

Ötödik nap

Fogyókúra tipp: Aludd magad vékonyra! Törekedj a korábbi időpontban való lefekvésre, és az elegendő mennyiségű alvásra, így egy héten belül érezni fogod a változást. Egy nemrégiben közzétett tanulmány szerint már néhány éjszakányi alvás megvonás is azonnali súlygyarapodást eredményez.

Fitnesz tipp: Gondolj az egészségedre, ne a súlyodra! Kutatók szerint, ha csak a fogyókúrás tervekre összpontosítasz, azzal a felére csökkented a sikeres végkimenetel esélyét. Inspiráljon inkább az, hogy milyen egészségbeli változásokat profitálhatsz az aktív életmódból.

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X