Főoldal > SZÉPSÉG > Kihagyhatatlan újdonságok a szépség világából

Kihagyhatatlan újdonságok a szépség világából

szépségápolás
0

Írta:

Gyönyörű, egészséges bőr télen is Az Eucerin Hylauron Filler Ráncfeltöltő nappali krém száraz

Gyönyörű, egészséges bőr télen is

Az Eucerin Hylauron Filler Ráncfeltöltő nappali krém száraz bőrre (6165 Ft) fő komponensei a hialuronsav és a szaponin, elősegítik a homlok, a száj és az orr környéki ráncok visszaszorítását. Ha rendszeresen használod, a bőröd már kis idő elteltével felfrissül, életteli lesz. Ám ha gyakran küzdesz pattanásokkal, zsíros a bőröd, akkor különleges törődést igényelsz, ehhez pedig elengedhetetlen egy jó arcápoló. Az Eucerin DermoPurifyer Hidratáló arcápolja (3330 Ft) kíméletesen, mégis hatékonyan ápolja és hidratálja a problémás bőrt.

eucerin.jpg ()Ha bőrpigmentációs gondokkal bajlódsz, próbáld ki a Guinot új halványító bőrápoló programját, amelyben Newhite termékeket használnak. Van 10 perces és 30 napos programjuk is, de kezdésként célszerű az egyórás, Hydardermie Newhite Arckezelést választani (15800 Ft). A bőrápoló program javít a pigmentációs problémákon és tökéletesíti a bőrfelszínt, két, különleges hatóanyaggal: melanoxyllal és C-vitaminnal. ( Bővebb infó: www.guinot.com)

Ha azonnali hatásra vágysz, egy szuper BB-krém telitalálat. A Nivea BB-krémje (2299 Ft) egy multifunkciós krém, ami az ápoló, szépítő és bőrjavító tulajdonságokat ötvözi. Valamennyi bőrtípust hidratálja, ezenkívül elkendőzi az apró bőrhibákat.

guinot.jpg ()A L’Oreal Paris Nude Magique BB krémje (3499 Ft) pedig a benne lévő mikropigmenteknek és a könnyű textúrának hála, a felvitel után rögtön idomul a bőr árnyalatához, így tuti a hibátlan fedés és a természetes bőr.

Az erős és dús haj az egészséges fejbőrnél kezdődik

Nemcsak a szem, a haj is a lélek tükre, sok dolgot elárul rólunk, emiatt nem mindegy, milyen termékekkel ápoljuk. Az Eucerin DermoCapillaire fejbőr- és hajápoló termékcsaládjának hatóanyagai mélyen behatolnak a gyökerekbe, visszaállítják a fejbőr egészséges egyensúlyát, így a haj a gyökerektől a végekig egészséges lesz. A DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolásban (3545 Ft) fontos szerephez jut a licochalcone A, a kínai édesgyökér természetes kivonata, ez egy erős, gyulladásgátló összetevő. Ezzel a készítménnyel eredményesen orvosolható a korpásodás. De a száraz fejbőrrel rendelkezőket sem DermoCapillaire_Product_Mild_Hypersensitive.jpeg ()hagyják cserben, számukra nyújt segítséget az Eucerin DermoCapillaire 5% Urea sampon (3160 Ft), amelynek hatóanyagai nyugtatják a fejbőrt, és a benne lévő urea javítja a nedvességtartalmát is.

A Fructis Fruit Explosion samponjai (819 Ft) a gyümölcsökben rejlő erővel vértezik fel a tincseket; ha hajmosás után hamar kiszárad a haj, mosd meg a Fructis Fruity Passion-nel, amely után nem győzöl majd csodálkozni, milyen puhák a fürtjeid. A Fructis Grapefruit Tonic pedig a benne lévő grapefruit kivonattal adja vissza a haj ragyogását.

loreal.jpg ()Télen is hódítanak a színek!

Nemcsak a ruhák, hanem a sminkek terén is! A L’Oreal Color Riche Les Ombres Quad (3049 Ft) szemhéjpúderben négy összepasszoló árnyalat vár, mind szemet gyönyörködtető színek, amelyek a tél elmaradhatatlan kellékei. 2013-ban a smaragdzöld lesz a legmenőbb szín, így próbáld ki a zöldes színű palettát, amelyben ez az árnyalat is felbukkan. Fontos, hogy a színeket hibátlan alapokra vidd fel, ehhez pedig szükséges egy kitűnő korrektor, mint például a L’Oreal Paris Lumi Magique korrektor (2998 Ft), ami egyenletes fedést, egyben ragyogó bőrt biztosít. A szemsmink megkoronázásaként már csak egy szuper szempillaspirál kell: a L’Oreal Paris Volume Million Lashes Excess szempillaspirál (4299 Ft) szétválasztja, és elképesztően dúsítja a pillákat, így a csábító tekintet garantált.

VERocket.jpg ()Kell neked egy igazán vonzó illat

Halle Berry új illata, a Closer (30 ml 7779 Ft) maga az ellenállhatatlan vonzalom illata, olyan illat, amelyre a pasik azonnal felkapják a fejüket. A Closer friss, virágos illat, amelynek specialitása, hogy hagyományos férfias fougere komponensek is felfedezhetők benne, ugyanakkor olyan virágok illata „bódít el”, mint a vízililiom vagy a vad málna.

Dús, ívelt pillák rakétagyorsasággal

Szeretnél fél perc alatt csodás pillákat varázsolni magadnak? Az új  Maybelline Rocket Volum´Express szempillaspirál (2499 Ft) szuperszonikus keféjével egy mozdulattal nyolcszor dúsabb szempillákat képes alkotni, mint bármely más spirál. Szerezd be minél hamarabb, ez lesz az idei év új slágere!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X