Főoldal > SZÉPSÉG > Polyák Lilla jól bevált szépségtippjei

Polyák Lilla jól bevált szépségtippjei

fitneszszépségápolás
0

Írta:

Majd fél évig próbálta a Madách Színház társulata a táncokat, a dalokat, és a pr

Majd fél évig próbálta a Madách Színház társulata a táncokat, a dalokat, és a prózai jelenteket a varázslatokkal teli Mary Poppins előadáshoz. A színésznő végül megpróbálta olyanná formálni a karaktert, mint amilyen ő maga. „Gyerekkoromban számomra a könyvek jelentettek meghatározó élményt. Anyukám nagyon sokat olvasta fel nekem akkoriban, és a regényből számomra jelentősen másfajta karakter rajzolódott ki, mint amilyet később filmen láttam. Mindenki fejében él egy Mary Poppins az enyémben is, ezért eleinte nem volt könnyű feladat a szerep megformálása. Aztán rájöttem, hogy nem kell mindenki képzeletbeli nevelőnőjéhez idomulni, elég, ha magamban megtalálom a csodálatos dadát” – árulta el a népszerű színésznő.

A csoda ott van a mindennapokban!

A Mary Poppins legfontosabb üzenete számomra az, hogy mennyire fontos, hogy a családban figyeljünk egymásra és együtt tudjunk működni. A csoda pedig ott van a mindennapokban, és ha megtalálod, akkor az életed is különleges lesz.

polyak3jo.jpg ()Szerencsém van a szerepeimmel

„Érdekes módon soha nem dédelgettem szerepálmokat, de aztán az évek során nagyon sok olyan karakter talált rám, amire nem is számítottam. Valahogy mindig azok voltak a legjobb szerepeim, amiket nem igazán ismertem előtte, és egyszer csak ott voltak az orrom előtt. Szeretem, ha nagyon sokszínű az életem, és ez a színpadon is megjelenik.” A művésznővel már többször előfordult, hogy párhuzamot tudott vonni a karakterek és saját élete között. „Az Anna Karenina egy nagyon különleges helyet foglal el a lelkemben. A szerepet a húszas éveim elején és később két gyerekes anyaként is eljátszhattam. Ugyanarról az előadásról volt szó, mégis mintha teljesen más lett volna, amikor már a két fiam megszületett. Egészen máshogyan formáltam meg a karaktert, és néha ugyanazokat a gondolatokat teljesen másképpen éltem meg anyaként.

A legújabb kihívás az életemben

A színházi elfoglaltságaim mellett beneveztem az Eurovíziós Dalversenyre, a „Valami más” című dalommal. Nagyon várom a válogatókat, nagyon készülök rájuk és remélem, hogy a dalomat a közönség is szeretni fogja majd.

A jóga az, ami ellazít

A zenés színházak sztárjának szinte minden jól áll, köszönhető ez annak, hogy alakja két kisfia születése után is karcsú maradt. A színésznő a színpadi mozgás mellett szabadidejében is igyekszik a rendszeres sportra időt szakítani. „A hétköznapokban is próbálok rendszeresen mozogni, Pátyon van egy kis csoport, akikkel együtt jógázunk rendszeresen, hetente háromszor. Arra a kérdésre, hogyan őrzi meg a vonalait, Polyák Lillának a vegetáriánus étrend a válasza. „Általában vegetáriánus étrend szerint étkezem, emellett még halat fogyasztok, másféle húst viszont egyáltalán nem eszem.”

Polyák Lilla jól bevált szépségtippjei

A színésznőnek rengeteg smink kerül minden este az arcára, ezért kiemelt figyelmet szentel a bőrápolásnak. „Nagyon fontos a tisztítás, minden este alapos arctisztítást végzek, sosem fekszem le aludni úgy, hogy előtte ne távolítanám el a sminket. A megfelelő mennyiségű alvás elengedhetetlen, ha ki tudom aludni magam, az meglátszik másnap a bőrömön is. Utcára pedig rendszeresen fényvédőkrémet használok. Emellett többször radírozom az bőrömet, mint egy átlagos nő tenné, mivel sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve. Sokat segített egy bőrdiagnosztikai felmérés is, melynek során kiderült milyen hiányokat kell pótolni, hogy egészséges és üde maradjon a bőröm.

polyak2jo.jpg ()A felmérést követően különböző arckezeléseken is részt vettem, ami nekem nagyon bevált. A tisztítás és az arcradírozás során olyan minőségi termékeket használtak, melyek kifejezetten jót tettek vízhiányos bőrömnek. A rendszeres radírozás azért fontos, mert az elhalt hámsejtek eltávolításával, sokkal jobban be lehet vinni a tápanyagokat, vissza lehet pótolni a vizet. A kezelés és az állapotfelmérés sokat segített még jobban megismerni és kezelni az arcbőrömet.”  Tóth Hajnalka egészségügyi szakkozmetikus elárulta, hogy a bőrdiagnosztika során kiértékelik a bőr éppen aktuális állapotát, különböző megoldásokat ajánlanak a problémák megszüntetésére, és mindig igyekeznek személyre szabott javaslatokkal ellátni a pácienst a bőr egészségének és fiatalságának megtartása érdekében.

A színésznő két különleges hobbinak hódol újabban

Lilla természetesen a kikapcsolódásra is talál időt. „Legszívesebben a gyerekekkel és a férjemmel töltöm a szabadidőmet. Emellett most a lovaglás című hobbimat fogom feleleveníteni, mivel Zsolt és a kisebbik fiam Bulcsú is lóra pattant. Legújabb szabadidős elfoglaltságom, pedig aminek jelenleg hódolok, a motorozás. Ősz végén vizsgáztam és alig várom a tavaszt, hogy a motort újra kitolhassam a garázsból.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X