Főoldal > SZÉPSÉG > Hozzánk is elért a hollywoodi őrület!

Hozzánk is elért a hollywoodi őrület!

szépségápolás
0

Írta:

Egy ebédidő alatt szépülni? Lehetséges ez? Manapság egyre többünket érinti az „elfoglalt l&

Egy ebédidő alatt szépülni? Lehetséges ez? Manapság egyre többünket érinti az „elfoglalt lány” szindróma, az éjszakáig tartó munka és határidők miatt sokszor önmagunkra jut a legkevesebb időnk. Most egy szupergyors és hatékony kezelést ajánlunk figyelmedbe, melynek segítségével akár egy ebédidő alatt ragyogóvá varázsolhatod arcbőrödet!

Szépülj a sztárok kedvenc trükkjével!

Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Olivia Wilde. Hogy mi a közös bennük? Mindhárman manhattaniak, hiper-elfoglaltak, külsejük pedig mindig kifogástalan a vörös szőnyegen. És, hogy mi a titkuk?

Amerikából indult hódító útjára az „ebédidős peeling” névre hallgató csoda, amelynek segítségével akár fél óra alatt újjávarázsolhatjuk arcbőrünket, feltöltve azt a számára nélkülözhetetlen hidratáló, vitalizáló és anti-aging anyagokkal.

peeling2.jpg ()Nyugaton az elfoglalt, sikerorientált, vagy éppen családot építő nők, valamint a népszerű és közkedvelt sztárok már jól bevált csodafegyvere, míg itthon még újdonságnak számít, így sokan nem is tudnak létezéséről. Tóth Hajnalka szépségápolási szakember avatott be minket ennek a különleges hollywoodi szépségtrendnek a kulisszái mögé.

A gyönyörű bőr az egészséges bőrnél kezdődik

A legtöbb boltban kapható termék általában csupán a bőr felszínét kezeli, azonban bőrünk szépségének és egészségének megőrzése érdekében a mélyebb rétegeket kell ápolni és táplálni. Pontosan ezért a peelingek elsődleges feladata annak az irharétegnek a megújítása, ahol az öregedési folyamatok elkezdődnek.

De hogyan is néz ki az „ebédidős peeling”?

A kezelések megkezdése előtt nagyon fontos, hogy egy szakember felmérje a szépülni vágyó bőrének minőségét és összetételét, hogy a lehető leghatékonyabb, személyre szabott kezelést alkothassa meg számára. A peeling során a bőrt alaposan megtisztítják és zsírtalanítják, majd az annak megfelelő savas peelinget hozzák működésbe. A néhány perc hatóidő alatt a bőr anyagcseréje felgyorsul, és felszívóképessége sokszorosára emelkedik. Ilyenkor nem csak hámlasztás történik, hanem ezzel egyidőben a bőr mély rétegeit elárasztják a tápláló, hidratáló és vitalizáló összetevők. A kezelések során a bőr megedződik, melynek hatására a tartószerkezet megerősödik. Elsőre biztos bonyolultnak hangzik, de a lényeg, hogy a bőr megújulásával a ráncok és pigmentfoltok elhalványodnak, az aknék eltűnnek.

A peelingeket 3 szinten végzik, annak megfelelően, hogy milyen bőrproblémáink vannak, illetve milyen eredményt szeretnénk elérni. Így tehát léteznek felszíni peelingek, közepes szintű peelingek, valamint mélypeelingek. A kezelés után egy hetes utókezelő otthoni csomagot kap a vendég, hogy a készítmények hosszabb távon is kifejthessék mesés hatásukat.

Az „ebédidős peeling” titka tehát: csúcsminőségű készítmények használata professzionális körülmények között, szakemberek felügyelete mellett. Az eredmény pedig: ragyogó, egészséges, fiatalos és megújult arcbőr akár fél óra alatt – állítja a szakember. Jennifer Aniston-nak elég volt néhány kezelés, hogy leszámoljon azokkal a bőrproblémákkal melyekre évekig nem talált megoldást. És ami a legjobb benne, hogy már itthon is elérhető, így a te bőröd is olyan ragyogó lehet, mint kedvenc sztárjaidé!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X