Főoldal > SZÉPSÉG > Natúr szépségápolás – 21. századi természetesség

Natúr szépségápolás – 21. századi természetesség

illóolajnatúr szépségápolásszépségápolás
0

Írta:

Van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz hír az, hogy annyi vegyszerrel érintkezel minden nap, amit a bőröd levegőért kapkodva tud csak elviselni. A jó hír pedig az, hogy ezt nem kell elviselnie.

Palackba és tégelybe zárt természet

Már karácsonyra is választhatsz kényeztető, mégis természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat, amelyek értékes hatóanyagaikkal ápolják, feltöltik a bőröd. Az Aromax Natúr Szépségápolás csomagban minden benne van, amivel tetőtől-talpig kihasználhatod a természet-adta kincsek kedvező hatásait.

Lássuk, mit találsz a csomagban:

Levendula illóolaj 10 ml

Párologtatásra, a levegő felfrissítésére is csodás választás, ám ha lazítani szeretnél egy nyüzsgő nap után, készíts aromafürdőt levendulaolajjal. Mivel kedvezően hat a faggyúmirigyek működésére, arcod és nyakad ápolására is használhatod. 100%-os, tiszta illóolajat rejt a csomag, amit akár testápoló olaj készítéséhez is alkalmazhatsz.

Teafa illóolaj 5 ml

Párologtatáshoz, inhaláláshoz nincs ennél hatásosabb, de aromafürdő és bedörzsölő olaj is készülhet a segítségével. Megfázás idején a kipirosodott orrod környékére ápoló olajként használhatod, de rovarcsípésre is kiváló.

Szérum borágóolajjal 20 ml

A szép bőr ott kezdődik, hogy megszabadulsz a károsodásoktól, megpróbálod kiküszöbölni a környezeti hatásokat. Erre kiváló választás ez a szérum. Regenerálja és kondicionálja a száraz, károsodott bőrt. Telítetlen zsírsavainak hála, táplálja, védi és ragyogóvá varázsolja. Hajápolásra is használhatod.

Lábápoló olaj 20 ml

A kiszáradt, megkeményedett és kirepedezett sarok nem kellemes, ám nagyon nehéz helyrehozni a károkat pedikűrös nélkül. A lábápoló olaj értékes összetevőinek köszönhetően azonban a bőr puha tapintásúvá és selymessé válik.

Botanica Sensitive nappali krém érzékeny bőrre 50 ml

Ha száraz, érzékeny, netán rozáceás a bőröd, ne is keresgélj tovább. Ezt a krémet pont neked találták ki. Hidratál, táplál, revitalizál, a bőr megtelik élettel, újra rugalmassá válik. Az ősi gyógyítás és a természetes szépség egy tégelybe zárva.

Add meg a bőrödnek, amit kíván, kényeztesd 21. századi módon! Ajándékba is válaszd a természetességet az Aromax Natúr Szépségápolás csomaggal.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X