Főoldal > SZÉPSÉG > Ezért nem villant narancsbőrt a 37 éves szépség!

Ezért nem villant narancsbőrt a 37 éves szépség!

diétafogyásnarancsbőrszépség
0

Írta:

Ha ciki, ha nem, a 30-as nők hátsóján általában már virít némi narancsbőr. De a modellek és szépségkirálynők vonalain mintha nem fogna az idő! Vajon ez csak a kőkemény diétának és a spártai edzésnek köszönhető, vagy van valami extra trükk is a gödröcskék ellen?

Narancsbőröd van? A modelleknek is lehet!

Sokan a zsírt kiáltják ki a narancsbőr egyetlen okának, azonban akad itt még egy óriási ellenség: nevezetesen a bőr meggyengülése. Ez pedig az évek múltával még az irigyelt alakú modelleket is teljesen kiborítja!

„A narancsbőrt tényleg a zsír okozza, de az igazi probléma, hogy a meglazult bőrön a zsírsejtek képesek áttüremkedni, hepehupássá téve a testet” – vázolja a jelenséget Dr. Gulyás Tamás orvos, életmód-szakértő szakértője.

Bőrünk kollagéntartalma és rugalmassága pedig folyamatosan csökken: 20 éves kor felett évi 1-2%-kal! És persze ott leselkedik ránk sok egyéb gyengítő tényező (pl. fogamzásgátlók, örökletes okok) és a női kötőszövet eleve lazább szerkezete. Így egy idő után már minimális zsír mellett is narancsbőrünk lehet.

Íme, a szépségkirálynők feszességének titka!

A gyönyörű kontúrok záloga, hogy a bőr alatti zsír és a meglazult bőr ellen egyszerre támadjunk! A hírességek, modellek körében az egyik legnépszerűbb eljárás a rádiófrekvenciás testfeszesítés, amely a kollagéntermelést felpörgetve gyakorlatilag megújítja a bőrt. Ezt egy zsírcsökkentő kezeléssel (pl. ultrahangos mélymasszázzsal) kiegészítve komplex és hihetetlenül látványos hatású narancsbőr elleni terápiában lehet részünk!

Horváth Éva szépségkirálynő rengeteg szépítő módszert bevet azért, hogy 37 évesen is tökéletes külsővel tündököljön. Legújabb kedvence a Forever Beuaty 4TECH otthoni narancsbőr elleni gép, amiről blogjában is mesélt.

Már az időhiány sem akadály!

De a modelleken kívül mégis kinek van ideje hetente többször narancsbőr kezelésekre járni? Rendszeresen időpontot egyeztetni, felborítani a napirendet és feláldozni azt a kevéske szabadidőt? Legyünk őszinték: nem sokunknak… Éppen ezért fantasztikus hír, hogy ennek a szuper eljárásnak már otthoni változata is létezik!

A profi testfeszesítő kezelések ereje, otthon is!

Fegyvered a narancsbőr ellen: ForeverBeauty 4TECH

A Forever Beauty 4TECH otthoni narancsbőr elleni készülékben aprócska „termete” ellenére hihetetlen erő lakozik! 4 profi kozmetikai kezelés hatékonyságát egyesíti, így végre otthon is komplex terápiában lehet részünk. A kezelések lelkét a szalonok sztártechnológiája, a rádiófrekvenciás testfeszesítés adja, amit három szuper zsírcsökkentő és bőrfeszesítő módszer koronáz meg.

A narancsbőr megy, a szabadidő marad

A Forever Beauty 4TECH gépben az az igazán nagyszerű, hogy tényleg profi megoldást nyújt a narancsbőr ellen, miközben egy értékes percet sem vesztegetünk el szabadidőnkből.  Ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy mások előtt pőrén mutatkozunk a kezelések alatt.

Ha idén már Te sem szeretnéd a strandon a karfiolokat takargatni, kezelésekre járni viszont nincs időd, akkor érdemes beszerezned ezt a profi kis szerkezetet! Tudj meg róla többet itt: NarancsborStop.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X