Főoldal > SZÉPSÉG > Sportolj, strandolj biztonságban!

Sportolj, strandolj biztonságban!

egészséglábgombamozgássebsérüléssportstrand
0

Írta:

Nyáron a lábaink védelmére kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen a nagy melegben fokozottabban izzadunk, valamint könnyebben elkapjuk a fertőzéseket is.

 

Sportolás közben és a strandon mezítláb szaladgálva sem kell azonban féltenünk magunkat, ha a Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben termékét használjuk.

Lábunk izzadása teljesen normális dolog, hiszen itt több verejtékmirigy található, mint a testünk bármelyik másik részén. A párás környezet és a zokni nélkül viselt nyári cipők azonban elősegítik a láb izzadását, amely kellemetlen szagokhoz vezethet. A másik probléma a bőr gombásodásának veszélye, amely mezítláb járkálva – például strandolás közben – fokozottan fenyeget bennünket. Ezeket a tüneteket előzhetjük meg egy frissességet és antibakteriális védelmet nyújtó lábspray használatával. A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben egyik fő összetevője az erőteljes fertőtlenítő hatású oktenidin, mely bizonyítottan hatékony a baktériumok és a gomba ellen, illetve megelőzésre és a már kialakult probléma kezelésére is egyaránt alkalmazható.

Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen és megelőzi a lábgomba kialakulását. Hosszan tartó, 48 órás antibakteriális hatást és azonnali hűsítő érzetet, ezáltal higiénikus frissességet biztosít a lábnak. Terápiás kezelés kiegészítéseként is használható.

  • Megelőzi a lábgombát
  • Véd a kellemetlen szagok ellen
  • Oktenidin-tartalommal
  • Használható megelőzésként és terápiás kezelés kiegészítéseként
  • Azonnali hűsítő hatás, higiénikus érzet
  • Cukorbetegek is használhatják 

Ajánlott fogyasztói ár: 990 Ft

A termék kizárólag patikákban kapható.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X