Főoldal > SZÉPSÉG > Élvezd a nyarat!

Élvezd a nyarat!

krémnapnapozásnaptejnapvédelem
0

Írta:

Ha végre itt a nyár, mindenki a szabadba vágyik, hiszen a fény, a jó levegő, a melengető napsugarak jókedvre derítenek, mozgásra, napozásra csábítanak.

A nap éltető fénye és melege nemcsak a lelkünkre hat pozitívan és segít megelőzni, vagy leküzdeni a depressziót, de szervezetünkben számos fiziológiai folyamatban nagy szerepet játszik. Nélkülözhetetlen a D-vitamin képződésben, erősíti az immunrendszert, a csontozatot, és még sorolhatnánk jótékony hatásait.

Az utóbbi időben azonban egyre inkább teret nyertek a bőrrákkal kapcsolatos hírek, melyek félelmet keltettek az emberekben, és így egyre kevesebb időt merünk napon tölteni. Ezzel azonban többet ártunk egészségünknek, mint használunk.

Bőrünk védelmére valóban fokozottan figyelnünk kell, emellett a kiszáradás és napszúrás ellen is védekeznünk kell, valamint igyekeznünk kell a déli órákban árnyékba húzódni.
De ezen alapszabályok betartásával a fokozatos és mértékletes napfürdőt testünk-lelkünk egyaránt meghálálja.

Amikor bőrünk védelméről gondoskodunk, több szempontot is érdemes figyelembe venni, hiszen az UV-védelem mellett bőrünk egészségét és szépségét is szem előtt kell tartanunk.

Válasszunk olyan fotostabil napvédő krémet, mely megakadályozza a szabad gyökök képződését, és gondoskodik a bőr táplálásáról, hidratálásáról és nyugtatásáról. Fény hatására ugyanis sok fényvédő krémben szabad gyökök keletkeznek, melyek hosszú távon egészségtelenek a bőr számára.

A Lirene barnulást elősegítő napvédő termékei hatékonyan védik a bőrt a nap káros UVA és UVB sugaraitól, gátolják a szabadgyökök kialakulását, miközben allantoin tartamuk nyugtatja a bőrt és csökkentik az irritációt. A bőr hidratáltságáról a shea vaj gondoskodik, E-vitamin tartalma pedig aktív antioxidánsként megvédi a kollagén rostokat és késlelteti a bőr öregedését.

A Lirene termékcsalád felnőttek és gyermekek számára is biztonságos és élvezetes napozást kínál. Bőrünket így biztonságban tudhatjuk, de a megfelelő folyadékbevitelről és fejünk védelméről sem szabad elfelejtkezni. Szervezetünket ugyanis belülről is hidratálni kell, pótolni az elveszett nedvességet, fejünket pedig védeni a túlmelegedéstől.

Ha minden óvintézkedést megtettünk, akkor semmi sem állhat útjába egy testnek és léleknek egyaránt feltöltődést nyújtó strandolásnak!

Élvezd a nyarat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X