Főoldal > Utazás > A legszuperebb téli belföldi úti célok (x)

A legszuperebb téli belföldi úti célok (x)

belföldutazáswellness
0

Írta:

Ismerd meg a téli Balaton ezernyi csodáját – Hotel Yacht Club ***superior Tréning & Wellness Feledkezz el néhány napra a hétköznapok rohanásáról és találj rá a nyugalomra. Ezen a télen Siófokon vár rád a harmónia és nyugalom szigete.Képzeld el, ahogy pároddal kéz a kézben sétáltok a hólepte tóparton, figyelve a Balaton jegén zsibongó korcsolyázó forgatagot! […]

Ismerd meg a téli Balaton ezernyi csodáját – Hotel Yacht Club ***superior Tréning & Wellness

Feledkezz el néhány napra a hétköznapok rohanásáról és találj rá a nyugalomra. Ezen a télen Siófokon vár rád a harmónia és nyugalom szigete.
Képzeld el, ahogy pároddal kéz a kézben sétáltok a hólepte tóparton, figyelve a Balaton jegén zsibongó korcsolyázó forgatagot! Fedezzétek fel kettesben a környékbeli tájak csillogó csodáit és szerezzetek feledhetetlen emlékeket.
Ha már átfáztatok a kinti zimankóban, térjetek be Siófok egyik gyöngyszemébe, a vitorláskikötőben fekvő, különleges hangulatú Hotel Yacht Clubba, ahol forrón gőzölgő forralt borral és illatos süteménnyel várják a megfáradt utazókat.

A Hotel Yacht Club ***superior kellemes klubhangulata titeket is elvarázsol majd és a személyzet barátságos, közvetlen viselkedése is maradásra csábít. És ezúttal nincs helye az ellenállásnak. Adjátok át testetek és lelketek a pihenésnek és relaxáljatok!
Élvezzétek a Hotel Yacht Club Fürdőházának kellemes melegét és lazítsatok a pezsgőfürdő habjaiban elmerülve, miközben figyelitek az odakinn sűrű pelyhekben hulló a havat, mely fehér köntösbe öltözteti a tájat és a Balaton jegét. Esténként hallgassátok a lelket is simogató lágy zenét, miközben a balatoni tájak zamatos borait kortyoljátok.

Merülj el a kényeztetésben
Ismerkedj meg a szálloda különleges wellness kezeléseivel az itt töltött napok alatt. Éld át a kényeztető szépítést, vagy add át a lelked a lazítás perceinek, mikor tovaszáll a fáradtság és a stressz.

hyc_fokep.jpg ()

Melengető téli wellness
Mindebben most a Hotel Yacht Club lesz a partnered, hisz különleges téli ajánlatuk keretében, most minden vendégüket szabadon felhasználható wellness-utalvánnyal várják. A sportos kedvűek pedig kipróbálhatják a téli nordic walking élményét.
Az emlékezetes pillanatoknak még ezzel sincs vége: pároddal kettesben egy csábító hangulatú, privát pezsgőfürdőzés is vár rátok közvetlenül a Balaton partján. A forró vízben eltöltött óra   méltón megkoronázza az együtt töltött napokat.

Ugye már tervezitek is a szökést a világ elől? Csupán meleg kabát és csizma kell, a többiről gondoskodik a siófoki Hotel Yacht Club csapata! Induljatok máris és meg se álljatok a siófoki vitorláskikötőig, ahol rátaláltok a valódi megnyugvásra.

Mindezt most 3 helyett 2 éj áráért élvezhetitek, már 28.600 Ft/fő-től!

Nézd meg ajánlatukat: www.hotelyachtclub.hu

Kehida Termál Hotel**** – Vidéki nyugalom négycsillagos wellness  körülmények között

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő, Hotel**** a zalai dombok ölelésében, Hévízhez közel, Kehidakustányban található. A környezet idilli: béke és harmónia uralkodik a komplexum egész területén. A szállodában nemcsak a négycsillagos körülményeket élvezheted: korlátlanul rendelkezésedre áll a Gyógy- és Élményfürdő, fedett részen átriumos mediterrán belsővel, egy 94 méter hosszú csúszda hang- és fényeffektekkel, pezsgősziget, élmény- és sodrómedence, gyógymedencék, buzgárok … És a legjobb az egészben: mindezeket épületen belül, akár egy fürdőköntösben eléred!

Szabadtéren egy 3 hektáros parkban további 8 medencét használhatsz a nyári szezonban. Sőt! Még a téli hónapokban is működik néhány medence, melyek 34-36°C-os hőmérséklete nemcsak frissítően hat a szervezetre, de romantikus élményt is nyújt: a gőzölgő medencéből akár a naplementét is megcsodálhatjátok kedveseddel.

A kehidai gyógyvíz kiválóan alkalmas idegrendszeri, nőgyógyászati és mozgásszervi problémák megelőzésére és gyógyítására. A víznek gyulladáscsökkentő hatása is ismert, ezért bőrproblémák kezelésére is javasolt. A rendkívül jótékony kén az ember szervezetébe fürdőzés, ivókúra és inhaláció során kerülhet. A gyógyvizes medencék környezetében nyugalmas, kizárólag felnőttek részére kialakított pihenőterek, csendszoba és ivókút található.

A fürdő szauna oázisában fellelhetsz finn szaunákat, gőzfürdőt, infrakabint, zene- és aromaterápiás kabint, pezsgőfürdőt és Kneipp taposót is. A mézes, jeges és sós felöntések hangulatos szeánszok keretében emlékezetes élményt biztosítanak.

Ha még fokozni szeretnéd a wellness szolgáltatások kényeztető hatását, töltődj fel egy masszázzsal, próbálj ki egy relaxáló kádfürdőt, vagy regenerálódj testkezelés közben!
És amíg a wellness részlegen a sorodra vársz, egy gyertyafényes, csendes szobában, keleti zenét hallgatva teát kortyolgathatsz, hogy lelkileg felkészülj a kényeztetésre.

kehida_fokep.JPG ()

A fentieken túl említésre méltó a napi vízitorna, a kardio-fitneszterem, illetve igénybe vehetők még kozmetikai szolgáltatások is.

Amennyiben csemetével érkeznél, jó helyen jársz: baba- és gyermekbarát szolgáltatásaink száma folyamatosan bővül. A fürdő családok közkedvelt úti céljává vált, míg a szálloda a legapróbb vendégek kényelmét szobabekészítésekkel, Csemete Kuckóval, játékokkal, animációval, Hempergővel biztosítja.

A kulináris élvezeteket magyaros és nemzetközi ízekkel a szálloda Deák Étterme, míg kávézója a saját cukrászatuk desszertjeivel szolgálja.

Már 2 éjszakát is eltölthetsz a Kehida Termál Hotel****-ben pénztárca kímélő áron, félpanzióval, fürdő- és szaunahasználattal, illetve egy relax masszázzsal.
Kedvezményes ajánlatokat és kényeztető csomagokat egész évben és 2012-ben is biztosít a szálloda!

További információk a szállodáról: www.kehidatermal.hu

Töltődjön fel vitalitással Balatonszárszón – télen!

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón található, Budapestről egy óra kényelmes autózás után közelíthető meg az M7-es autópályán. A családias szálloda 55 szobával és 6 különböző méretű konferenciateremmel várja vendégeit az év minden napján.

A szálloda éttermének kínálatából mindenki ízlésének megfelelően, változatosan, kedvére válogathat a világhírű magyar konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig. Tökéletes kikapcsolódási helyszínt biztosít mindazoknak, akik csak egy kávé elfogyasztására, vagy egy könnyű ebéd, vacsora elköltésére foglalnak helyet a hotel éttermében.

A Wellness Centrumban sodrófolyosót, nyak- és hátzuhanyt magába foglaló élménymedencék, a pezsgőfürdő és a gyerekmedence nyújtanak kikapcsolódást. A szauna sziget kialakításában fontos szerepet töltött be az egészség megőrzéséhez hozzájáruló gőzkabin, finn szauna és a nyugodt, kellemes pihenést szolgáló illatos, kellemes hőmérsékletű relaxáló kabin, a caldarium. A kiváló masszőr és terapeuta széleskörű szolgáltatásokkal áll a rendelkezésetekre közérzetetek javításában illetve a testi felfrissülésben. Wellness, azaz érezd jól magad a „Nyugalom Szigetén”!

ketkorona1.jpg ()

A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel jól képzett szakembereinek köszönhetően az elmúlt években számtalan szakmai elismerésben részesült. Hat különböző méretű, padlószőnyeges, természetes fényű, elsötétíthető, légkondicionált, egyedi igények alapján berendezett és technikai eszközökkel felszerelt teremmel áll a corporate vendégek rendelkezésére.

A szálloda aktuális ajánlatai a téli időszakra: www.hotelketkorona.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X