Főoldal > Utazás > Tévedsz, Édes…

Tévedsz, Édes…

Bükfürdőfürdőpihenésszállodaszaunautazáswellness
0

Írta: and

Utoljára gyerekkorodban a szüleiddel jártál ott, és majd’ eluntad magad? Na, most nem így lesz, ezt

Utoljára gyerekkorodban a szüleiddel jártál ott, és majd’ eluntad magad? Na, most nem így lesz, ezt garantáljuk!

Először is ki ne hagyd a Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrumot, ahol ma már a húszas, harmincas korosztályt is megtalálod, akikkel benevezhetsz egy félórás közös szaunaszeánszra. Dörzsöljétek be magatokat fehércsokis-sárgabarackos bőrradírral, aztán pedig speciális büki krémmel hidratáljatok a forró kabinban, miközben végig szórakoztat benneteket a szaunamester.

Tovább, tovább!

Pezsdítsd fel a vérkeringésed a Kneipp-taposóban, aztán irány a sodró medence, no meg a kültéri lazulás a kellemesen meleg vízben, így még az amúgy fogvacogtató hideget is élvezheted. A Medical Wellness részlegtől el leszel ájulva, főként ha teszteled az aqua jet ágyat, amibe belesüppedve, testeden algapakolással élvezheted a vízágy masszírozó hatását. Próbáltad már a négykezes masszázst? Mintha a hindu Siva kényeztetne! Majd relaxpercek meditációs zenével a sóbarlangban, és máris indulhatsz felfedezni a várost!

bukfurdo2.jpg ()

Ki a szabadba

Bükfürdő 18 lyukú Championship-golfpályája, a Kneipp® Park 510 m hosszú száraztaposójával és az Organikus Pont ringató hintáival, illetve a Kristálytorony kalandpark miatt majd tavasszal is vissza kell térned ide. Most cserébe élvezheted a nordic walkingot gólyafészkek közelében, vagy kincsvadászatra indulhatsz, találhatók errefelé ugyanis Geocaching pontok. Elfáradtál? Még annyi energiára szükséged lesz, hogy végigkóstold a Fürdő étterem borvacsorájának minden fogását, mert ilyen újraértelmezést még nem láttál. Hidd el, nem tévedünk!

A mi kedvencünk: a Danubius Health Spa Resortban all inclusive ellátás, kényeztetés, gyógyító kezelések várnak, miközben a gyerekedet elvarázsolja a játékbarlangban a Bubbles Club egyik szimpatikus sárkánya.

www.visitbuk.hu, www.bukfurdo.hu, www.danubiushotels.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X