Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Wellness novemberi száma!

Megjelent a Wellness novemberi száma!

diétafogyókúramagazinwellness
0

Írta:

Nincs kedved semmihez, aminek köze van a novemberhez? Jól van, ma maradj otthon. Hogy mire ez a nagy engedékenység, amikor folyamatosan arra agitálunk, hogy húzd fel azt az edzőcipőt és lépd végre át a küszöböt? Mert ma elnézőek vagyunk. A Wellness szerkesztőinek is vannak otthonmaradós napjai (jó, leginkább hétvégén). Amikor szombaton arra ébred az ember, […]

Nincs kedved semmihez, aminek köze van a novemberhez?

Jól van, ma maradj otthon.

Hogy mire ez a nagy engedékenység, amikor folyamatosan arra agitálunk, hogy húzd fel azt az edzőcipőt és lépd végre át a küszöböt?

Mert ma elnézőek vagyunk. A Wellness szerkesztőinek is vannak otthonmaradós napjai (jó, leginkább hétvégén). Amikor szombaton arra ébred az ember, hogy köd szitál odakint, szemerkél valami esőféle, pocsolyákat kerülgetnek a szemközti járdán…idebent viszont életünk párja kávét főz, finom meleg van és pirítós illat, és az egész olyan otthonos, mint egy katalógusoldal – akkor nem nehéz dönteni, hogy kirándulni menjünk vagy csak a tévé elé.

Nem kell belőle rendszert csinálni, de ilyenkor, ősz végén kellenek az otthon-kucorgós, pizsamában-maradós, egész nap sorozatot-nézős hétvégék.

Szóval ezért is csomagoltunk mostani számunk mellé otthoni szettet. Hogy csinosan nézhesd a délelőtti sorozatot. Persze alhatsz is benne. Na jó, ha úgy alakul, és mégis rászánod magad, felveheted a futócuccod alá.

Kellemes őszi hétvégéket kíván a Wellness magazin!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X