Főoldal > EGÉSZSÉG > Elemezd a kézírásod!

Elemezd a kézírásod!

grafológiakézíráswellness
0

Írta:

A Titkok nélkül sorozat grafológiáról szóló része átfogó ismertetőt ad a témáról. Bemutatja az írásminta-vételt, az írás méretének, magasságának és szélességének meghatározását, a komplex írásjellemzők – mint a hurkok és a különféle vonalvégződések – felismerését, és azt, hogy ezek segítésével miként készíthetsz pontos és részletes elemzést. A könyv segítségével a grafológia minden területére bepillantást nyerhetsz. […]

A Titkok nélkül sorozat grafológiáról szóló része átfogó ismertetőt ad a témáról. Bemutatja az írásminta-vételt, az írás méretének, magasságának és szélességének meghatározását, a komplex írásjellemzők – mint a hurkok és a különféle vonalvégződések – felismerését, és azt, hogy ezek segítésével miként készíthetsz pontos és részletes elemzést. A könyv segítségével a grafológia minden területére bepillantást nyerhetsz.

0007694_1.jpg ()

A Titkok nélkül sorozatban egyedülálló módon egymás mellett megtalálható az elmélet és a gyakorlat. Az egyes témaköröket átfogó és világos magyarázatok teszik érthetővé. A módszerek alkalmazásának legjobb módját is megismerheted.

  • Alapos bevezetést nyújt a grafológiába
  • Számos írásmintát tartalmaz elemzésekkel
  • Bemutatja, miként javíthatja a kézíráselemzés a kilátásainkat munkádban és az emberi kapcsolatokban

Jacqui Tew író, tanár és tanácsadó. A kézíráselemzés gyermekkora óta érdekli, napjainkig számos könyvet írt a témáról. Rendszeresen publikál újságokban és magazinokban, valamint nemzetközi rádió- és televízióadások szereplője.

A könyvről bővebben:
Szerző: Jacqui Tew
fordította: Soós Emil
felelős szerkesztő: Kis Kós Antal
1490 HUF

A Titkok nélkül-sorozat további kötetei közül néhány ajándéktipp karácsonyra:

– Ajurvéda
– Alexander-technika
– Álomfejtés
– Aromaterápia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X