Főoldal > EGÉSZSÉG > Eva Longoria – a tűzrőlpattant feleség

Eva Longoria – a tűzrőlpattant feleség

sztárszületett feleségek
0

Írta: and

Kisugárzását a jógának köszönhetiEva egyedül csak a 157 cm-es testmagasságával nincs megelégedve. Elárulta, hogy a testedzést nem a külalakja miatt tartja fontosnak, sokkal inkább azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. Személyi trénerre vezetett edzései hetente négy alkalommal 40 perc futásból vagy úszásból, 20 perc súlyzózásból és ugyanennyi jógából épülnek fel. Állítja, hogy kisugárzását jórészt […]

Kisugárzását a jógának köszönheti
Eva egyedül csak a 157 cm-es testmagasságával nincs megelégedve. Elárulta, hogy a testedzést nem a külalakja miatt tartja fontosnak, sokkal inkább azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. Személyi trénerre vezetett edzései hetente négy alkalommal 40 perc futásból vagy úszásból, 20 perc súlyzózásból és ugyanennyi jógából épülnek fel. Állítja, hogy kisugárzását jórészt az utóbbinak köszönheti.

0008184_1.jpg ()

Rendszeres, kitartó diétázással sem gyötri a testét. Ha mégis meg akar szabadulni egy-két kilótól, sok gyümölcsöt eszik, nagyon szereti az ananászt, a papayát és a dinnyét, vagy beveti a bőrszépítő Perricone-módszer egyik változatát. Ennek az étrendnek az alapja az omega-3 zsírsav bevitele. Ez az esszenciális zsírsav a káros szabadgyökök esküdt ellensége, emellett csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, üdévé varázsolja a bőrt, feltölt energiával és elűzi a rossz hangulatot. Persze néha Eva is bűnbe esik, amikor például nem tud ellenállni nagy kedvenceinek, a spagettinek, a húsgolyóknak vagy a tortillának, ilyenkor többet edz a szokásosnál.

Távszerelemben él
A színésznő és a profi kosárlabdázó Tony Parker házasságkötése után nem telt el sok idő, máris pletykák rengették meg a kapcsolatukat, ugyanis Tonyt hírbe hozták egy francia modellel. Ám mindez csupán rosszindulatú lejárató hadjáratnak bizonyult. Később pikáns szexvideókról szóltak a hírek, de Longoria ezt a rágalmat is higgadtan elutasította. Evának egyébként ez már a második házassága, az első mindössze két évig tartott a sorozatszínész Christopher Tylerrel.

Hivatásuk miatt mostani párjával, aki hét évvel fiatalabb nála, jelenleg távkapcsolatban élnek, de Eva állítása szerint olyan erős köztük a bizalom, hogy ez nem okoz számukra nehézséget.

Ha még többet szeretnél tudni a Született feleségek csinos sztárjáról és megismernéd Eva Longoria személyi edzőjének tanácsát is, lapozd fel a Wellness legújabb, februári számát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X