Főoldal > EGÉSZSÉG > Szépülj, mint egy sztár – tippek Jennifer Lopeztől Eva Longoriáig

Szépülj, mint egy sztár – tippek Jennifer Lopeztől Eva Longoriáig

szépségápolássztár
0

Írta:

Gyönyörűek, csinosak, és mintha egyáltalán nem öregednének. Ugye te is irigyeled egy-egy hollywoodi híresség csodálatosan szép arcbőrét vagy ráncnélküli dekoltázsát? Összeállításunkból megtudhatod, hogy négy igazán szexi sztár milyen természetes praktikákkal őrzi meg szépségét. Jennifer Lopez: Illatokkal szépül Jennifer Lopeznek mostanában igencsak van mit kipihenni: a latin szépség vezeti divatcégét, neveli nemrég született ikreit, ráadásul a filmes világba is […]

Gyönyörűek, csinosak, és mintha egyáltalán nem öregednének. Ugye te is irigyeled egy-egy hollywoodi híresség csodálatosan szép arcbőrét vagy ráncnélküli dekoltázsát? Összeállításunkból megtudhatod, hogy négy igazán szexi sztár milyen természetes praktikákkal őrzi meg szépségét.

Jennifer Lopez: Illatokkal szépül
Jennifer Lopeznek mostanában igencsak van mit kipihenni: a latin szépség vezeti divatcégét, neveli nemrég született ikreit, ráadásul a filmes világba is újra be akar törni. Hogy a mindennapi stressz és fáradtság ne látszódjon meg arcbőrén, az énekesnő az egyik leghatásosabb szépítő módszert veti be: az aromaterápiát. Különböző olajokkal illatosítja lakását és fürdővizét, hogy testileg és lelkileg is ellazuljon. Így ugyanis – meggyőződése szerint – jóval később jelennek meg a ráncok. Reggelente frissítő citromolajat, este pedig nyugtató levendulás illóolajat használ. 

Halle Berry: Barnán az igazi
Az Oscar-díjas színésznő – akit már többször a világ legszebb hölgyének választottak meg – egy ősi szépítőszert, a kakaót használja szépsége megőrzésére. Igaz, a habos kakaó fogyasztása a cukorbeteg Halle Berry számára tiltott, ám külsőleg gyakran alkalmazza a barna port arcpakolásként. Pár evőkanál kakaóport olívaolajjal kever össze, majd a masszát az arcára és dekoltázsára keni. A kúrának köszönhetően sokkal bársonyosabb és feszesebb marad a bőre. Emellett Halle odafigyel arra is, hogy a napfény ne okozzon kárt bőrében. Ezért amikor napozik, mindig harmincfaktoros fényvédőkrémet használ.

0012619_1.jpg ()

Eva Longoria: Az apró trükkök híve
A Született feleségek sztárja a sorozat elindulása óta nők ezreinek lett a példaképe, hiszen csodálatosan néz ki. A színésznő nem tagadja, hogy sokat tesz azért, hogy mindig tökéletes legyen a külseje. Eva Longoria napja egy alapos hideg vizes arctisztítással kezdődik, amely szerinte jobban tisztít és frissít, mint bármi más. Nem híve a festékeknek, púdereknek, ezért ha nem kell megjelennie nyilvános eseményen, kerüli a sminkelést. Délután természetes alapanyagokból – friss zöldségekből és gyümölcsökből - kever magának frissítő kencét. Este különleges fürdőt vesz: a vízbe szigorúan csak tengeri sót rak! A só oldja a test feszültségét, javítja a bőr szerkezetét anélkül, hogy kiszárítaná azt.

Michelle Pfeiffer:  A gyógynövényekre esküszik
Michelle Pfeiffer ötvenéves, de még mindig gyönyörű. Ő is a természetesség híve: arcára csakis gyógynövényekből és zöldségekből készült pakolást ken. Egy hosszú, fárasztó nap után kedvencét, a friss eperből és mentalevelekből készült arcpakolást készíti el: összetöri a gyümölcsöt, felvágja a leveleket apró darabokra és a masszát tíz percig a bőrön hagyja. Tökéletesen felfrissíti és pirospozsgássá varázsolja az arcot.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X