Főoldal > EGÉSZSÉG > 2 banális tévedés az orális szexről

2 banális tévedés az orális szexről

orális szex
0

Írta:

1. tévhit: A pasiknak elég az orális szex  Nem igaz – ugyan a legnagyobb élményt nyilvánvalóan a pénisz izgatása okozza számukra, a nyelveddel, az ajkaddal és a kezeddel mindenképpen kalandozz el másfelé is! Tökéletes előjáték lehet, ha végigcsókolod a pasidat a feje búbjától egészen a lába ujjáig, majd lassan rátérsz a lényegre. Miközben kényezteted a száddal, […]

1. tévhit: A pasiknak elég az orális szex 

Nem igaz – ugyan a legnagyobb élményt nyilvánvalóan a pénisz izgatása okozza számukra, a nyelveddel, az ajkaddal és a kezeddel mindenképpen kalandozz el másfelé is! Tökéletes előjáték lehet, ha végigcsókolod a pasidat a feje búbjától egészen a lába ujjáig, majd lassan rátérsz a lényegre. Miközben kényezteted a száddal, simogasd a belső combját, a fenekét, de sok férfi szereti a gát környékének izgatását is.

2. tévhit: Az orális szex csak a testiségről szól

Nem szabad, hogy az orális szexről a pornófilmek förtelmes jelenetei jussanak eszedbe! Az orális szex nagyon intim, a tökéletes együttléthez a másik ismerete és teljes elfogadása szükséges – éppen ezért egy-egy ilyen együttlét még bensőségesebbé teheti a kapcsolatot. Beszéljetek nyíltan a témáról! Kerüljétek az olyan mozdulatokat, amelyek kellemetlenek vagy fájdalmasak lehetnek a másiknak. A lényeg az örömszerzés és az odafigyelés, nem pedig az alá-fölérendeltség!

Kép forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X