Főoldal > EGÉSZSÉG > 48 kilót fogyott! – Sikersztori a Wellness magazin februári számában!

48 kilót fogyott! – Sikersztori a Wellness magazin februári számában!

magazinwellness
0

Írta:

Bár Ildikót zavarta a túlsúlya, sokáig nem tett ellene semmit. Az elhatározás hirtelen jött, viszont annál erősebb volt, így egyetlen esztendő leforgása alatt sikerült új alakot faragnia a testéből. Egykori túlsúlyáért Ildikó nem hibáztatja a genetikát, hiszen tisztában van vele, hogy a fölösleges kilókért egészségtelen életmódja, ezen belül is édességimádata tehető felelőssé. Volt olyan nyár, […]

Bár Ildikót zavarta a túlsúlya, sokáig nem tett ellene semmit. Az elhatározás hirtelen jött, viszont annál erősebb volt, így egyetlen esztendő leforgása alatt sikerült új alakot faragnia a testéből. Egykori túlsúlyáért Ildikó nem hibáztatja a genetikát, hiszen tisztában van vele, hogy a fölösleges kilókért egészségtelen életmódja, ezen belül is édességimádata tehető felelőssé. Volt olyan nyár, amikor kizárólag fagyin, jégkrémen és cukrozott üdítőitalokon élt. Középiskolás kora óta szinte minden nyáron menetrendszerűen hízott hat-nyolc kilót. Mindemellett szerette a kiadós, laktató ételeket is, a sportolás viszont egyáltalán nem hozta lázba.

0016958_1.jpg ()

Ildikó fogyókúrás sztorijról bővebben is olvashatsz a Wellness magazin februári számában, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked!

Ébresztő!

Lecsapom az órát (miután csukott szemmel próbálom benyomni a szundi funkciót sikertelenül), és azon töprengek, hogyan is oldhatnám meg, hogy ma ne kelljen kinyitnom a szemem. A február a leghosszabb hónapnak tűnik – dacára a röpke 28 napnak –, ilyenkor süt a legkevesebbet a nap, és ugye iszonyú nehezen bírjuk napfény nélkül. Az átlagos wellnesslány sötétben kel, és már megy le a nap, amikor hazaindul a munkahelyéről. Vigasz? Nem sok. Vásárolni nem megyünk, mert túl közel a karácsonyi költekezés, a mínuszok miatt csak a nagyon edzettek mernek odakint sportolni. A jóérzés-adagért nagyon meg kell dolgozni mostanában. Ezeket átgondolva majdnem visszafekszem az ágyba. Amikor végre kilépek az ajtón, hunyorognom kell. Erőlködik az első napsugár. Csillognak a faágak, és igen, olvadnak a jégcsapok, úgy tűnik, pillanatokon belül vége a télnek. Addig is, itt van ez a lapszám, amiben összegyűjtöttünk neked jó sok klassz dolgot, amiért érdemes lesz felkelned februárban.

                                                                                          Akovács Éva
                                                                                          főszerkesztő

A Wellness magazin februári számának tartalmából:

– Éltető csodalé a búzafűből
– Fogyókúrás legendák nyomában
– Kevesebb zsír, karcsúbb alak – Pritkin-diéta!
– Mi van a szavak mögött?
– Hódítsd meg a téli tájat!
– Védd a veséd!
– Újdonságok az alternatív gyógyászatban


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X