Főoldal > EGÉSZSÉG > Így töltsd a Valentin-napot, ha szingli vagy

Így töltsd a Valentin-napot, ha szingli vagy

buliegyedülállópartiszingliszórakozásvalentinValentin-nap
0

Írta:

Az őrületbe kergetnek azok a barátnőid, akik már hetekkel ezelőtt beszerezték a Valentin‑napra szánt szexis fehérneműt, és folyton a február 14-ére tervezett romantikus légyottjukról csacsognak? Dühít és elszomorít, hogy ismét szingli vagy? Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a Bálint-napi depresszió – érezd jól magad egyedül is ezen a napon! Tippjeink segítenek, hogy igazán jól szórakozz! […]



Az őrületbe kergetnek azok a barátnőid, akik már hetekkel ezelőtt beszerezték a Valentin‑napra szánt szexis fehérneműt, és folyton a február 14-ére tervezett romantikus légyottjukról csacsognak? Dühít és elszomorít, hogy ismét szingli vagy? Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a Bálint-napi depresszió – érezd jól magad egyedül is ezen a napon! Tippjeink segítenek, hogy igazán jól szórakozz!

Rendezz pizsamapartit!

Emlékszel még a tinédzserkori barátnőiddel átbeszélgetett hosszú éjszakákra, és a hatalmas lánybulikra? Ha igazán vidám és gondtalan Valentin-napra vágysz, akkor trombitáld össze a szingli barátnőidet, és rendezz pizsamapartit! Készíts be néhány igazi, sírós-nevetős filmet, vásárolj egy nagy adag rágcsálnivalót és valami könnyű, női italt! Nincs olyan téma, amit egy ilyen estén ne tudnátok kibeszélni, és most az sem baj, ha a szokásosnál többet nassolsz, vagy ha egy kicsit a fejedbe száll a pezsgő! A nevetőizmaidat pedig nem árt előre edzened!

0017300_1.jpg ()

Vedd nyakadba az üzleteket!

Javában tartanak a tél végi leárazások, és már megjelentek a tavaszi kollekció első darabjai is  – itt az ideje, hogy végigjárd a kedvenc üzleteidet! Mivel február 14-e éppen szombatra esik, könnyedén megszervezheted az egész napos bevásárlótúrát. Akár egyedül, akár valamelyik barátnőddel mész, nézelődj ráérősen, és próbáld föl a legextravagánsabb és legbolondosabb ruhadarabokat is! Egy-két szexis, új cucc jókedvre derít majd – az egész napos shopping után pedig biztosan nem lesz erőd azon keseregni, hogy egyedül vagy!

Fedezz fel új helyeket!

Eleged van abból, hogy mindig ugyanott és ugyanazokkal töltöd a szombat estéidet? Az unalomig ismert törzshelyeiden nem sok esélyed van az ismerkedésre, ezért Valentin napján vesd bele magad az éjszakába, és fedezz fel egy új, menő szórakozóhelyet! Jó néhány táncos helyen tartanak ilyenkor szinglipartikat. Itt valószínűleg nem kell majd turbékoló párokat kerülgetned, annál nagyobb esélyed van viszont arra, hogy egy jóképű és magányos sráccal fuss össze! Flörtölj bátran, de ne akard az ismerkedést görcsösen, hiszen nem feltétlenül ezen az estén kell megtalálnod életed szerelmét!

Tüsténkedj a konyhában!

Eleged van az egész heti hajtásból, ezért hétvégén másra sem vágysz, mint hogy otthon tölthesd az időd? Hogy ennek ellenére nehogy önsajnálatba süppedj, kényeztesd magad egy kicsit! Délelőtt aludj sokáig, vásárolj be, majd főzz magadnak valami finomat! Bátran próbálkozhatsz különleges, egzotikus receptekkel vagy valami finom, krémes süteménnyel is. Most ne sajnáld az időt, a pénzt és az energiát akkor sem, ha egyedül vagy! Ha már jóllaktál, és az egyedüllétet is kezded elunni, akkor jusson eszedbe a szomszédban lakó, helyes srác, és vigyél át neki is egy kis kóstolót! Ne feledd, hogy Valentin-napon bármi megtörténhet!

Tarts szépségnapot!

Mivel nincs pasid, úgy gondolod, kevesebb időt és pénzt kell a szépségápolásra áldoznod? Ne a férfiaknak akarj imponálni, hiszen neked elsősorban saját magaddal kell elégedettnek lenned! Február 14-én tarts szépségnapot: ébredés után vegyél egy illatos, forró fürdőt, menj úszni és szaunázni, vagy tegyél egy kiadós sétát a környéken! Már Valentin-nap előtt jelentkezz be fodrászodhoz vagy a kozmetikusodhoz, hiszen egy új frizura, egy arcpakolás, vagy egy frissítő arcmasszázs csodát tud tenni, ha nagyon magad alatt lennél!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X