Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 szuper wellness-program hétvégére

3 szuper wellness-program hétvégére

programajánlówellnesswellness-nap
0

Írta:

1. Wellness-nap – a mozgás szerelmeseinek Téged is várunk a Wellness-napra! Kezdd a nyarat június 6-án a Wellness magazinnal és egy fantasztikus hangulatú aerobiknappal, ahol többek között belekóstolhatsz a bailar-dance-be vagy a yogalatesbe, formálódhatsz a fogyi-box órán, és együtt tornázhatsz sztároktatóinkkal, Katus Attilával, Szentgyörgyi Rómeóval és Varró Gyulával is. Gyere el, hagyd, hogy magaddal sodorjon […]

1. Wellness-nap – a mozgás szerelmeseinek

0019394_1.jpg ()

Téged is várunk a Wellness-napra! Kezdd a nyarat június 6-án a Wellness magazinnal és egy fantasztikus hangulatú aerobiknappal, ahol többek között belekóstolhatsz a bailar-dance-be vagy a yogalatesbe, formálódhatsz a fogyi-box órán, és együtt tornázhatsz sztároktatóinkkal, Katus Attilával, Szentgyörgyi Rómeóval és Varró Gyulával is. Gyere el, hagyd, hogy magaddal sodorjon a pörgős órák lendülete, találkozz szakértőinkkel, és add le voksodat az általad legjobbnak vélt Wellness-guru jelöltre, hiszen minden szavazat számít! A rendezvény háziasszonya Kiss Orsi lesz, a Wellness-guru díjat pedig Béres Alexandra adja át. A belépés ingyenes!
Időpont: 2009. június 6.
Helyszín: A Sportmax Hegyvidék rendezvénycsarnoka (Budapest, XII., Csörsz utca 14-16.) Regisztráció: 9 órától
Bővebb információ: www.wellandfit.hu/guru

2. VI. Napfényes fesztivál – életmód-nap az egész családnak

A rendezvényen színvonalas előadások várnak egészség témakörben, amelyeket olyan ismert szakemberek tartanak, mint pl: Prof. Dr. Bagdy Emőke (pszichológia), dr. Jakab Tibor (antropozófus orvoslás), Paulinyi Tamás (lelki-szellemi egészség), Rákos Péter (pszichológia és asztrológia) és Váradi Tibor (természetgyógyászat, lelki-szellemi egészség). Lehetőséged lesz ingyenes konzultációra szakemberekkel természetgyógyászat, életvitel, allergiakivezetés, természetes szépségápolás, gyermeknevelés stb. témájában. Lesz receptklub finomságokkal és praktikus ötletekkel, reformcukrászat és reformétterem, belső gyerek önismereti sátor, stresszoldó gyakorlatok és gerincápolási tippek a hétköznapokra, Bach-virágterápia, kézműves foglalkozások, kiállítások és vásár. A programokat látványos színpadi produkciók (pl: vérpezsdítő néptánc, japándob-koncert, swing, bűvész-show) teszik még izgalmasabbá. A kicsiket varázslatos meseösvény, furfangos népi játékok, égig érő mászófal, csúzlizda, elképesztő „lábbábos”, néptánc tanítás, zenés gyermek- és bohócműsor várja. 
Időpont: 2009. június 7.
Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok
Bővebb információ: www.napfenyesfesztival.hu/

3. WAMP Baby-boom – nem csak kismamáknak!

A WAMP 3 éve havonta szervez design vásárokat az Erzsébet téren, ahol magyar tervezők saját maguk állítják ki és árulják termékeiket. Minden hónapnak más témája van, amihez a WAMP kapcsolódó közösségi programokat, kiállításokat, performanszokat, zenét is szervez. A szervezők most úgy döntöttek, legyen a nyár első design piacának témája a Baby Boom, azaz a gyerekinvázió. Közös ünneplésére hívnak mindenkit, gömbölyödjön a hasa, vagy legyen lapos, akár egy aerobik oktatóé. A gömbölyödő pocakkal közlekedőket arra bíztatják, öltözzenek lilába, és délután négykor jöjjenek el az Erzsébet térre, ahol találkozás lesz egy közös fotó erejéig! A találkozó az Erzsébet téri füves terület medence melletti része. Az egyszeri eseményről fotó készül – a gömb a legszebb forma mottó alapján. Lesz kismama stílustanácsadás, gyereksarok a Noha Stúdió és Alkotóműhely szervezésében. Az érdeklődőket érdekes beszélgetések várják: Horváth Éva sportkreátorral “Életmód a várandósság során, szülés után babával…és Mester Dóra szex-oktatóval “Szexualitás a várandósság alatt, változások a párkapcsolatban, a jó szülés, test és testiség a szülés után” c. témákban.
Időpont: 2009. június 7.
Helyszín: Budapest, V. ker. Erzsébet tér
Bővebb információ: http://www.wamp.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X