Főoldal > EGÉSZSÉG > Le a gátlásokkal! Így hangolódj rá a villámszexre!

Le a gátlásokkal! Így hangolódj rá a villámszexre!

férfiszexszexualitás
0

Írta:

Íme egy lehetőség, amellyel visszalophatod a tüzet a hálószobába. Még akkor is, ha a „cselekmény” távol zajlik a közös ágyatoktól. Ám a villámszex csak akkor lehet a te műfajod, ha képes vagy sutba dobni a gátlásaidat, és egyáltalán nem gondolkodsz azon, jó-e az, hogy csak az ösztöneid dominálnak. Ha igazán elkap a hév, egész biztosan […]

Íme egy lehetőség, amellyel visszalophatod a tüzet a hálószobába. Még akkor is, ha a „cselekmény” távol zajlik a közös ágyatoktól. Ám a villámszex csak akkor lehet a te műfajod, ha képes vagy sutba dobni a gátlásaidat, és egyáltalán nem gondolkodsz azon, jó-e az, hogy csak az ösztöneid dominálnak. Ha igazán elkap a hév, egész biztosan nem fog érdekelni, hogy meghallja-e a szomszéd, elég messze vagytok-e a többiektől, vagy hogy éjjel egykor lebukhattok-e, ha éppen az erkélyen szottyanna kedvetek hozzá. Persze a jól megtervezett légyottnak is megvan a varázsa, de sokszor lohasztó tud lenni a hosszas rákészülés. Nem könnyű ugyanis a ráhangolódás, ha kétpercenként beleszundítasz az esti sorozatba, miközben azt várod, hogy a kedvesed végre előkerüljön a fürdőszobából. Az igazság az, hogy hajlamosak vagyunk elfelejteni azokat a kezdeti boldog időket, amikor még gondolkodás nélkül estünk egymásnak a legkülönfélébb helyeken és a leglehetetlenebb időpontokban. Miért kellene erről később lemondani?

0020433_1.jpg ()

Tervek nélkül

A szexuális tanácsadó rovatokból kidőlnek a „gyújtsunk gyertyákat, tegyünk fel lágy zenét, bújjunk vadító cuccokba” típusú tanácsok, ám ez nem mindenkinek használ, sőt, csak plusz stresszt generál, ha úgy érezzük, a sejtelmes fény és a meghitt hangulat ellenére nem fűlik a fogunk a szerelmeskedéshez. Aztán ott a másik véglet, amikor pusztán azért állunk kötélnek, mert azt gondoljuk, hogy csak így maradhatunk kívánatosak a szeretett férfi szemében. A vad egymásnak esések meg maradjanak meg a hollywoodi forgatókönyvíróknak. A szakértők egyet értenek abban, hogy aki mindig a megszokásoknak él, az könnyen kijön a gyakorlatból, mint ahogy abban is, hogy a villámszex különösen az egymást jól ismerő, illetve az egymást szinte alig ismerő párocskáknak lehet igazán üdvözítő. Előbbiek számára színt és változatosságot vihet a szabályokkal és kötelezettségekkel teleszőtt mindennapokba, hiszen különleges energiákkal ajándékoz meg minket. Az utóbbiak esetében pedig nem is kell kommentár, hiszen a testi vágyon kívül nincs más közös metszet. Ilyenkor nincs időhúzás, nincsenek felesleges gondolatok, minden egyértelműen és nyílegyenesen vezet a csodás végkifejletig.

Hangolódj rá!

Este még mindig azon filozofálsz, miért nézett rád olyan csúnyán a főnököd? Nem csoda, hogy a párodra már alig jut energiád. Szakadj ki a negatív gondolati spirálból és hódolj inkább az élvezetek oltárán. A kezdő lökéshez szolgál a következő két tipp:

1. Lazíts!

Mielőtt még a kedves hazaérne, fészkeld be magad a kedvenc fotelodba. Teremts csendet, vagy tedd fel a kedvenc CD-det, a lényeg, hogy mihamarabb ellazult állapotba kerülj. Ezután idézz fel egy köztetek zajló meghitt jelenetet a múltból. Éld bele magad, idézd fel a legapróbb részleteit is! Ezután már csak azt kell gyakorolnod, hogy ezt a bizsergető érzést és az egymásra hangolódást képes légy bármikor előhívni, mert ez mindig megadja majd a kezdő sebességet a gyors hancúrozáshoz.

2. Hívd segítségül a fantáziád!

Biztosan tapasztaltad már a szexuális fantázia hatalmát, amely olykor az érintéseknél is erotikusabban hat! Sok nő küzd bűntudattal, mert az együttlét alatt gondolatban elkalandozik, holott a rossz érzés szükségtelen, mivel a fokozott izgalom a másik félre is átragad. Ráadásul az izgató gondolatok segítségével az orgazmust is könnyebben eléred!

Ne gondolkozz, csináld!

– Fedezd fel a vágyat magadban!
Ha tisztában vagy a saját tested reakcióival, nemcsak attraktívabbnak érzed magad, de a szexre sem tekintesz majd kényszerként! Fontos azonban, hogy ráérezz: mikor esne jól egy gyors szeretkezés, és mikor vágysz elmélyültebb együttlétre.

– Feledkezz meg az időről!
Miért ne lehetne munkába indulás előtt a fogmosás és a tusolás között öt percet kanyarítani egy gyors szexre? Meglátod, utána az egész napod másképp telik majd. Nincs más dolgod, mint átadni magad a rád törő vágyakozásnak, hiszen a párod sem lesz hálátlan azért, ha váratlanul felcsigázod!

– Gyorsan és hatásosan!
Sietnetek kéne valahová, de még maradnál egy kicsit az ágyban? Biztosan fel tudod idézni azokat az időket, amikor pillanatok alatt a csúcsra repítetted a kedvesed. Itt az ideje leporolni ezeket a hatásos praktikákat!

– Add jelét az élvezetnek!
Egy férfi számára semmi sem izgatóbb, mintha a tudtára adod, hogy élvezed az együttlétet. Mindegy, hogy mindezt sóhajok formájában, trágárabb kifejezésekkel vagy egyértelmű utalásokkal teszed, a lényeg, hogy ne hallgasd el, mi az, ami jó neked!

A témáról bővebben a Wellness magazin augusztusi számában olvashatsz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X