Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 toplistás női erogén zóna a jobb orgazmusért

5 toplistás női erogén zóna a jobb orgazmusért

erogénérzékenyférfipárkapcsolatszexzóna
0

Írta:

Úgy érzed, hogy valami nem stimmel köztetek az ágyban? Hiába szeretne örömet okozni neked a kedvesed, valahogy mindig „rossz helyre nyúl”, és nem tud igazán jól simogatni? Ha valódi gyönyörre vágysz, akkor fel kell fedeznetek az igazán érzékeny területeket – most bemutatjuk az öt legfontosabbat! No. 5: A hátadAz egész hátad csiklandós, vagy attól támad […]Úgy érzed, hogy valami nem stimmel köztetek az ágyban? Hiába szeretne örömet okozni neked a kedvesed, valahogy mindig „rossz helyre nyúl”, és nem tud igazán jól simogatni? Ha valódi gyönyörre vágysz, akkor fel kell fedeznetek az igazán érzékeny területeket – most bemutatjuk az öt legfontosabbat!

No. 5: A hátad

Az egész hátad csiklandós, vagy attól támad nevethetnéked, ha a párod az oldaladat simogatja? Gondoltál már arra, hogy a csiklandósságod talán a fokozott érzékenységed jele? Sok nőnél kifejezetten kellemes érzést vált ki a hát és a derék vonalának simogatása, egyesek pedig már egy egyszerű hátmasszázs során is egészen közel kerülnek a gyönyörhöz…
Tippünk: Ha rá akartok hangolódni az együttlétre, akkor kényeztessétek egymást egy kis masszírozással! A hálószobában gyújts mécseseket, és tegyél be valamilyen halk, meditációs zenét! A kedvesed kezére tegyél egy kis aromaolajos masszázsolajat, majd kérd meg, hogy kezdje simogatni a hátadat! A dögönyözésből persze őt se hagyd ki, hiszen a férfiak háta legalább annyira érzékeny az érintésre, mint a nőké!

0020751_1.jpg ()

No. 4: A nyakad

Már attól is libabőrös leszel, ha a kedvesed a nyakadba lehel? Ez nem meglepő, hiszen nőknél a nyak az egyik legfontosabb erogén zóna! A vágy felkeltéséhez sokszor már egyetlen puszi is elegendő, az pedig a gyönyörök gyönyöre, ha a kedvesed szeretkezés közben csókolja végig a nyakadat…
Tippünk: Ha a párod valamiért megfeledkezne erről az érzékeny testrészedről, egy kis trükkel vedd rá, hogy újra felfedezze a nyakadat! Sok filmben lehet látni, ahogy a nő ölelkezés közben hátrahajtja a fejét. Ez a mozdulat valójában a behódolás, az odaadás jele, így a férfiakat ösztönösen arra sarkallja, hogy csókjaikkal borítsák el az „áldozat” legvédtelenebb pontját…

No. 3: A talpad

A talpad annyira csiklandós, hogy el sem bírod elviselni, ha hozzáérnek, vagy épp ellenkezőleg: kimondottan szereted, ha simogatják a lábfejedet? A talp és a lábujjak területe a nők egy részénél különösen érzékeny – olyannyira, hogy egyesek attól is képesek a csúcsra jutni, ha a kedvesük masszírozza és csókolgatja a lábukat!
Tippünk: Ne restelld megkérni a kedvesedet, hogy kényeztesse egy kicsit a lábaidat – azt viszont ne feledd, hogy a férfiak csak a szépen ápolt lábat, az egészséges körmöket és a repedésmentes sarkat tartják igazán vonzónak!

No. 2: A melleid

A női test talán legérzékenyebb pontja a mell – ezt még akkor is el kell fogadnod, ha sokszor úgy érzed, a férfiak túl nagy figyelmet fordítanak szeretkezéskor a kebleidre. A markolászás és a gyömöszölés persze édeskevés a gyönyörűséghez, ám ha a kedvesed elég finoman és érzékenyen ér hozzád, akkor te már néhány perc után sikítva követeled a folytatást…
Tippünk: Kérd meg a párodat, hogy gyengéden körözzön a mellbimbódon, majd vedd rá, hogy simogasson egyre szélesebb körökben! Ha már kellően beindultál, akkor jöhet a vadabb és szenvedélyesebb folytatás, de mindenképpen tudasd a pároddal, ha kellemetlennek találod a érintéseit!

No. 1: A csiklód

Azok a nők, akik képtelenek a hüvelyi orgazmusra, a csiklójuk izgatása révén általában képesek átélni a gyönyört – egyáltalán nem szégyen tehát, ha csak így tudsz elélvezni! A csikló izgatása egyébként még akkor is fontos, ha a kedveseddel együtt törtök a csúcsra, ezért ne hagyd, hogy a párod elhanyagolja ezt a hiperérzékeny területet!
Tippünk: Akár a kezével, akár a szájával kényeztet a kedvesed, a csikló esetében is érvényes, hogy a lassabb, finomabb mozdulatok hatásosabbak! Ne feledd, hogy a szex nem a gyorsaságról és a teljesítményről szól: ha igazi gyönyörre vágytok, akkor hagyjatok egymásnak időt a „bemelegedésre”!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X