Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Wellness magazin szeptemberi száma!

Megjelent a Wellness magazin szeptemberi száma!

magazinszeptemberwellness
0

Írta:

A Wellness magazin szeptemberi számát Akovács Éva főszerkesztő ajánlja neked! Kell egy csapat Hogy együtt könnyebb, nagyjából akkor tanultam meg, amikor tízévesen azon tanakodtam, hogyan kéne megszökni a nyári táborból. A húgommal könnyebb volt kitervelni, aztán elegánsan véghezvinni. Azóta is hiszek a csapatjátékban, – persze ma nem feltétlenül renitenskedésre használom az eredményt. Csapatban dolgozni összehasonlíthatatlanul […]

0020778_1.jpg ()

A Wellness magazin szeptemberi számát Akovács Éva főszerkesztő ajánlja neked!

Kell egy csapat

Hogy együtt könnyebb, nagyjából akkor tanultam meg, amikor tízévesen azon tanakodtam, hogyan kéne megszökni a nyári táborból. A húgommal könnyebb volt kitervelni, aztán elegánsan véghezvinni. Azóta is hiszek a csapatjátékban, – persze ma nem feltétlenül renitenskedésre használom az eredményt.

Csapatban dolgozni összehasonlíthatatlanul kellemesebb, mint egyedül. Inspiráló ötletek, segítő kollégák, néhány jókor elhintett dicséret és támogatás továbblendít, ha elfogy az energiád. Nagyszerű történeteket találtunk ebben a számunkban nőkről, akik barátnőkkel összefogva alkottak maradandót, értek el valami olyasmit, ami egyedül biztos nem ment volna (86. oldal).

Tanulunk is egymástól, én például a szerkesztőségben lettem környezettudatos. Jó, persze előtte sem dobtam át a szemetemet a szomszéd udvarára, de a plasztik palack különtárolása nálunk íratlan törvény. Külön dobozunk van a sarokban a papírnak, a folyosó végén a műanyagnak és vászontáskával indulunk a boltba, főleg, mióta tudjuk mennyi idő alatt bomlik le egy nejlonzacskó.

Lassan indulunk ebédelni. Persze együtt, mert úgy jobban esik.

                                                                                              Akovács Éva
                                                                                              főszerkesztő

A Wellness magazin szeptemberi számának tartalmából
– H1N1 – Vigyázz kész felkészülés
– A mama kicsi fiacskája
– Kell ennyi ruha?
– Ne koplalj – 7 éhezésmentes módszer
– A hónap hőse – Sportos környezetvédő
– Legyen neked is ökokonyhád!
– Horoszkóp a szűz havában
– Sikersztori – Magamnak akarok megfelelni
– Gyógyulás néhány mozdulattal


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X