Főoldal > EGÉSZSÉG > Őrület! Pajzán utcai szex Barcelonában!

Őrület! Pajzán utcai szex Barcelonában!

Barelonapajzánszexszexualitás
0

Írta:

Barcelona a szex fővárosa? Barcelonában egyre többen rákaptak az utcai bujálkodásra. A történelmi piaccsarnok, a „La Boqueria” körül drogtól mámoros nők orálisan elégítik ki kuncsaftjaikat. Sőt némelyik prostituált olyan hihetetlen agresszívan „kínálja” szolgáltatásait, amely már végképp visszataszító. Xavier Trias, népszerű helyi politikus kifakadt, s következő szavakkal summázta véleményét:” Ez felháborító! Barcelona nem szabad, hogy a szex […]

Barcelona a szex fővárosa?

Barcelonában egyre többen rákaptak az utcai bujálkodásra. A történelmi piaccsarnok, a „La Boqueria” körül drogtól mámoros nők orálisan elégítik ki kuncsaftjaikat. Sőt némelyik prostituált olyan hihetetlen agresszívan „kínálja” szolgáltatásait, amely már végképp visszataszító.
Xavier Trias, népszerű helyi politikus kifakadt, s következő szavakkal summázta véleményét:
” Ez felháborító! Barcelona nem szabad, hogy a szex fővárosa legyen!”

Az üggyel kapcsolatban a politikusok sem egységesek. Míg egyesek éjszakai őröket, rendfenntartókat rendelnének az utcákra, addig mások azért kardoskodnak, hogy jogszabályokkal érjék el a „nyilvános közösségi helyek” tiszteletben tartását. A hatóságok tehetetlensége joggal borzolja a helyi lakosok és kereskedők kedélyeit, akik a „Mi egy rendes negyedben szeretnénk lakni” feliratú transzparensekkel védekeznek az egyre terjedő prostitúció ellen. Egy eladó arról panaszkodik, hogy minden reggel kénytelen eltakarítani a boltja előtt szanaszét heverő használt óvszereket, s az óváros nevezetességeire kíváncsi turisták is elborzadva szemlélik Barcelona új „nevezetességeit”.

Nemrég a nevezetes „El País” magazinban megjelent írás hatására a történelmi városrészben egyre nagyobb számban jelentek meg a rendőrök, de a helyiek attól félnek, hogy ez csak ideig-óráig jelent megoldást a porblémájukra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X