Főoldal > EGÉSZSÉG > Whitney Houston bocsánatot kért a hangjáért

Whitney Houston bocsánatot kért a hangjáért

bulvársztárwhitney houston
0

Írta:

A New York Comeback-koncertje után Whitney Houston bocsánatot kért a hangja miatt: „Bocsánat, egy kissé rekedt voltam” – magyarázkodott Whitney, akinek a hangja éneklés közben többször is csődöt mondott. A koncert előtti napon még az új albumát „I look to you” reklámozta, és 5000 rajongója előtt négy dalt is elénekelt a Central Parkban. Az elmúlt […]

A New York Comeback-koncertje után Whitney Houston bocsánatot kért a hangja miatt: „Bocsánat, egy kissé rekedt voltam” – magyarázkodott Whitney, akinek a hangja éneklés közben többször is csődöt mondott.

A koncert előtti napon még az új albumát „I look to you” reklámozta, és 5000 rajongója előtt négy dalt is elénekelt a Central Parkban.

Az elmúlt időszakban nagy változás állt be a sztár életében. A 45 éves énekesnő kiadója nemrég jelentette be, hogy Whitney új lemeze szeptemberben fog megjelenni. Ez remélhetőleg újabb lendületet ad majd az amerikai sztárnak, ugyanis az utóbbi években a sajtó Whitney kábítószer-függőségégétől, alkoholizmusától viselkedési botrányaitól volt hangos. Éppen ezért a rajongók kitörő lelkesedéssel várják az új albumot. Utoljára 2002-ben jelentet meg a „Just Whitney” c albuma.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X