Főoldal > EGÉSZSÉG > A hollywoodi üdvöske sokkolta a divatszakmát!

A hollywoodi üdvöske sokkolta a divatszakmát!

bulvár
0

Írta:

Steve Faerm, a neves New York-i Parsons modelliskola vezetője szerint a kicsapongó életéről hírhedtté vált színésznő alkalmazásával betelt a pohár. Elmondta: egyes divatházak mindent megtennének, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben bármilyen módon életben maradjanak. Emanuel Ungaro, az Ungaro-ház feje azért állította Estrella Archs dizájner mellé a fiatal színésznőt, hogy a márkát fiatalosabbá és “menőbbé” tegyék. […]

Steve Faerm, a neves New York-i Parsons modelliskola vezetője szerint a kicsapongó életéről hírhedtté vált színésznő alkalmazásával betelt a pohár. Elmondta: egyes divatházak mindent megtennének, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben bármilyen módon életben maradjanak.

Emanuel Ungaro, az Ungaro-ház feje azért állította Estrella Archs dizájner mellé a fiatal színésznőt, hogy a márkát fiatalosabbá és “menőbbé” tegyék. Ungaro azzal is érvelt, hogy Lohan már 13 évesen Ungaro-kabátot hordott.

Wendy Bendoni, a Stylelens online divatlap szerkesztője szerint ezzel a lépéssel nem tett jót magának a divatház. Amikor a cég egy hónappal korábban bejelentette az amerikai színésznővel kötött szerződéskötést, az egész divatszakma megdöbbent, és senki sem értette, mégis mit gondoltak Ungaroék – mondta el Bendoni az AFP francia hírügynökségnek.

Az egykor Disney-filmekben feltűnt hollywoodi üdvöske az utóbbi években elsősorban ittas vezetésekkel, elvonókúráival és kicsapongó, viharos éjszakai életével került az újságokba. 2008-ban két kategóriában is ő kapta a legrosszabb színészi teljesítményért járó Arany Málna-díjat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X