Főoldal > EGÉSZSÉG > Itt az első női intim-illat!

Itt az első női intim-illat!

illatszerszexualitás
0

Írta:

Guido Lenssen német feltaláló piacra dobta az első intim-illatot, amely a Vulva nevet viseli – írja az egyik német napilap. Guido Lenssen 6 évig fejlesztette a „Vulva Original“ nevű készítményt, amelynek az illata olyan, mint a női intim testrészé. Kereken 1 millió eurót fektetett a találmányába, de most 3 milliliter illatért 24,90 euróért kap a piacon. A feltaláló […]

Guido Lenssen német feltaláló piacra dobta az első intim-illatot, amely a Vulva nevet viseli – írja az egyik német napilap. Guido Lenssen 6 évig fejlesztette a „Vulva Original“ nevű készítményt, amelynek az illata olyan, mint a női intim testrészé. Kereken 1 millió eurót fektetett a találmányába, de most 3 milliliter illatért 24,90 euróért kap a piacon. A feltaláló célcsoportja azok a férfiak, akik szexuális életet élnek.

Lenssen jelenleg a „Vulva Exotic“ termék fejlesztésével van elfoglalva, és azon dolgozik, hogy betörjön az ázsiai piacra – írja a lap. Pontosabban Japánba, ahol a férfiak különösen izgatónak tartják a női intim tájék illatát. Nem véletlenül léteztek a 90-es évekig Japánban olyan automaták, amelyekből használt női alsóneműt lehetett vásárolni. Ezeknek az automatáknak a működését azonban mára már betiltották.

$beszur$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X