Főoldal > EGÉSZSÉG > Vírusölő, influenzaellenes csodaszer!

Vírusölő, influenzaellenes csodaszer!

antioxidánsegészséggrapefruitmagvédelem
0

Írta: and

Sok olyan étel és ital van, amelyekkel megelőzhetők a betegségek, de egyre több kutatás hívja fel a figyelmet arra, hogy a grapefruitmag különösen nagy segítséget nyújt a különféle nyavalyák kivédésekor. Számos egészségmegőrző tulajdonsággal büszkélkedhet, többek között azzal, hogy javítja a koleszterinszintet. Számottevő az antioxidáns tartalma, amely megvédi a testet a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, ami számos […]

Sok olyan étel és ital van, amelyekkel megelőzhetők a betegségek, de egyre több kutatás hívja fel a figyelmet arra, hogy a grapefruitmag különösen nagy segítséget nyújt a különféle nyavalyák kivédésekor. Számos egészségmegőrző tulajdonsággal büszkélkedhet, többek között azzal, hogy javítja a koleszterinszintet. Számottevő az antioxidáns tartalma, amely megvédi a testet a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, ami számos betegség, ráktípus, illetve szívbetegség előidézője.

Fiatalító, rák – és candiadaellenes szer

Gazdag polifenolban, melynek a kutatások főleg a szívbetegségek és a rák megelőzésének terén tulajdonítanak jelentőséget. Nem mellesleg a grapefruitmagban akár háromszor annyi polifenol lehet, mint amennyi a vörösborban vagy a zöld teában van. A candida gomba okozta betegségek ellen is hatékony, de szintén értékes tulajdonsága, hogy lassítja az öregedés folyamatát.

grapecseppek.jpg ()Grapefruitmag a szív egészségéért

A tudományos hírek elsődlegesen azt emelik ki a grapefruitmaggal kapcsolatban, hogy nagyban hozzájárul a szív egészségéhez. A benne lévő polifenolok egyfajta gyulladáscsökkentőként is ismertek, amik főleg a szívbetegségek ellen védenek. Pozitív hatásai úgy is felturbózhatók, hogy a cseppeket a szív számára egészséges összetevőkkel, például mandulával és avokádóval párosítod. Ugyanis mindkettő „jó” zsírokat rejt magában, és mind kiváló gyulladáscsökkentők.

Wellness Cafe tipp: Citrovital csepp – Grapefruitmag-kivonat 25 ml (1020 Ft). A Citrovital polifenol tartalmú grapefruitmag-kivonatot tartalmaz, ami felveszi a kesztyűt a baktériumok és gombák ellen. Jót tesz az emésztésnek, megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, fokozza az ellenállóképességet. Széleskörűen alkalmazható: remekül alkalmazható a szájápolásban, megoldást jelent a problémás (pattanásos) arcbőrre, de hajápoláskor is bevethető.

Csökkenti a vérnyomást és óvja a májatshutterstock_69703105.jpg ()

Egy amerikai tanulmányban magas vérnyomásos résztvevőket figyeltek meg, akiknek két héten át grapefruitmag kivonatot adtak. A szer hatására alacsonyabb lett a vérnyomásuk, és a kutatók azt is felismerték, hogy a kivonat a májat is megtisztította.

Wellness Cafe tipp: Bioextra Grapefruit mag kivonat 20 ml (1277 Ft). A benne lévő hatóanyagok erősítik a C-vitamin hatását, és megakadályozzák a bomlását. A termékkel számos baktérium- és vírustörzs, valamint 100 gombafaj növekedése már nagy hígításban is kiküszöbölhető.

Elpusztítja a káros baktériumokat

Egy amerikai orvosi folyóiratban közölt tanulmány szerint laboratóriumi körülmények között figyelték meg a grapefruitmag kivonatának hatását. A kutatók ennek eredménye alapján azt javasolják, hogy illesszünk be fokozatosan minél több grapefruitmagot és levet az étrendünkbe, mert így felvértezzük a testünket a baktériumok jó néhány típusa ellen. Egy orvosi cikk azt állítja, hogy a grapefruitmag „erejét” felerősíthetjük úgy is, hogy más antibakteriális hatású ételt veszünk magunkhoz, például fokhagymát, hagymát és oregánót. Ezt a „nehéz tüzérséget” a kakukkfű, a fahéj és a köménymag erősíti, aztán következik a chili, és más erős borsfélék. A fehér és fekete bors, a gyömbér, az ánizs és a citrom, valamint a citromlé teszik teljessé a listát.

Wellness Cafe tipp: Biosept grapefruitmag kivonat 33 ml (2270 Ft). 100 százalékos hatású szer, amely semlegesíti a kórokozókat, és több mint 60 féle baktérium ellen hatékony. A kivonat eredményesen állítja meg a torok- és szájfertőzéseket, az ínysorvadást, valamint a bőrfertőzéseket.

A bőr egyedülálló védelmezője

A grapefruit magjából készült kivonattal hatásosan lehet kezelni számos bőrproblémát is. Pozitív hatást gyakorol a korpától, pattanásoktól kezdve egészen a herpeszig és szemölcsig szinte mindenre. A grapefruitmag kivonatának külsőleg történő alkalmazása felgyorsítja a bőrrel kapcsolatos betegségek gyógyulását is, így például a lábgombásodást, de a bárányhimlőt kísérő kellemetlenségeket is enyhítheti.

A kivonat eredményes a vágások, sebek és fertőzések ápolásában is. A grapefruitmag kivonatával, csak néhány cseppel ugyan, de egyes szépségápolási termékeinket is „megbolondíthatjuk”, például az arclemosónkat vagy a testápolónkat.

Wellness Cafe tipp: Grapefruitmag kivonat Ginsenggel (Dr. Chen) 30 ml (1355 Ft). A ginseng felerősíti a grapefruitmag hatását, a szervezet egészséges működését pozitívan befolyásolja. Növeli a test fizikai és szellemi ellenálló- és teljesítő képességét, valamint élénkíti az immunrendszer működését.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X