Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 kérdés a turbódiétákról

4 kérdés a turbódiétákról

diétafogyásturbódiétaturmix
0

Írta: and

1. Mi áll a gyors fogyás mögött? Mindegyik módszer kicsit más, de annyi bizonyos, hogy a kúra nem tart tovább két hétnél. A lehetőségek száma végtelen. Vagy csak folyadékot fogyaszthatsz, vagy csak bizonyos ételt ehetsz, vagy száműznöd kell valamilyen fontos elemet az étrendedből (pl. szénhidrát). Ezek a diéták eléggé megterhelik a szervezetet, ezért nem is […]

1. Mi áll a gyors fogyás mögött?

Mindegyik módszer kicsit más, de annyi bizonyos, hogy a kúra nem tart tovább két hétnél. A lehetőségek száma végtelen. Vagy csak folyadékot fogyaszthatsz, vagy csak bizonyos ételt ehetsz, vagy száműznöd kell valamilyen fontos elemet az étrendedből (pl. szénhidrát). Ezek a diéták eléggé megterhelik a szervezetet, ezért nem is szabad őket a kiírt időpontnál tovább alkalmazni.

turbo2.jpg ()2. Kinek ajánlott?

Ha egészséges vagy, nem szenvedsz semmilyen betegségben (legyen az krónikus probléma vagy egy egyszerű nátha), és csak pár kilótól szeretnél megszabadulni, akkor egy gyors fogyókúra még bevállalható.

3. Kinek nem ajánlott?

Tulajdonképpen senkinek. Különösen azoknak, akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy jelentős súlytöbblettől szeretnének megszabadulni gyorsan. Számos mellékhatása lehet egy drasztikus diétának. A hiánybetegség és az egyoldalú táplálkozás nem várt akár maradandó következményekkel járhat, így mi azt javasoljuk, hogy a hosszabb, de biztosabb utat válaszd. Azaz az életmódváltást, az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást és a rendszeres mozgást.

4. Mi történik a turbódiéta alatt?

Mint arról már szó esett, az ilyen jellegű diéták eléggé megterhelik a szervezetet, annak érdekében, hogy mielőbb látványos eredményt érj el. A dolog hátulütője az, hogy a zsírbontáshoz nem elég 1-2 hét, így a diéta alatt főleg vizet veszít a szervezeted, ezért lehet az, hogy egy hét alatt kevesebbet mutat a mérleg nyelve. Viszont, mikor visszatérsz a rendes étkezésre, a keservesen leadott kilók seperc alatt visszajönnek.

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X