Főoldal > EGÉSZSÉG > Egy nap, amikor igazi hercegnőnek érezheted magad (x)

Egy nap, amikor igazi hercegnőnek érezheted magad (x)

egészségfürdőwellness
0

Írta:

FÓKUSZBAN A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZÉG – NŐI NAP A LUKÁCSBAN 2013. november 22-én a Budapest Gy&

FÓKUSZBAN A SZÉPSÉG ÉS EGÉSZÉG – NŐI NAP A LUKÁCSBAN

2013. november 22-én a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. idén először hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a Szent Lukács Gyógyfürdőben a Női Napot, melynek célja, hogy a leginkább férfiak által kedvelt időtöltést a nők is magukénak érezzék, és hogy bátran azonosuljanak a fürdő nyújtotta gyógy- és élményszolgáltatásokkal.

Néhány órára minden hölgy igazi hercegnőnek érezheti magát 2013. november 22-én a Szent Lukács Fürdőben, ahol garantált a kikapcsolódás: számos kényeztető szolgáltatást féláron, szépítő-fogyasztó kezeléseket pedig ingyenesen vagy kedvezménnyel vehetnek igénybe. Testük állapotáról is tájékozódhatnak, emellett kóstolókkal és nyereményekkel is várják a vendégeket. Egy cseppnyi kikapcsolódás, amely testi-lelki feltöltődést nyújt a hölgyeknek, legyenek tizenévesek, feleségek, anyák vagy nagymamák.

A Lukács Gyógyfürdő évről-évre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a tudatos életmódra, az egészég megőrzésére. A tavaly felújított fürdő új szolgáltatásokkal, Budapest egyik legszebb szauna „birodalmával” várja vendégeit. A női nap folyamán egyedi szauna szeánszokon vehetnek részt az érdeklődők és ízelítőt kaphatnak számos egyedi, állandó és alkalomszerű szolgáltatásból.

lukacs2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

November 22-én mindenki megtalálja a számítását: akinek kedve van, aquafitness órán vehet részt vagy akár egy előmelegített kőágyon nyújtózhat végig, miközben szappanhabos törökmasszázzsal kényeztetik. A prémium minőségű egészséges ételek és italok kóstolása mellett arra is választ kaphatnak a hölgyek, hogy mennyit ehetnek büntetlenül. Ha mindez nem lenne elég, akkor elmerülhetnek egy pihentető gyógyvizes kádban vagy épp egy pezsdítő hydromasszázs segítségével frissülhetnek fel. Aki ennél is többre vágyik, az sminkmesterek és mesterfodrászok kezei közt szépülhet.

A hangulat fokozásáért Müller Attila színész, műsorvezető lesz a felelős.

A részletes program megtalálható a www.lukacsfurdo.hu oldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X