Főoldal > EGÉSZSÉG > Ez a természetes módszer segíthet elpusztítani a rákos sejteket

Ez a természetes módszer segíthet elpusztítani a rákos sejteket

betegséggyógyulásrákrákellenesszőlőmagszőlőmag-kivonat
0

Írta:

Ismered a szőlőmag-kivonatot? Gondoltad volna, hogy segíthet a rákos sejtek elleni küzdelemben is?

A szőlőmag-kivonat egy természetes antioxidáns, amely védi a szervezetet a káros oxidációs folyamatoktól, leköti a szabad gyököket, így fegyver a rák elleni harcban. A kivonat tartalmaz proantocianidineket (tanninokat), melyek csökkenthetik a rák kockázatát, gyulladáscsökkentő és értágító hatásúak. Ezen felül fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek esélyének csökkentésében is. Eme kivonat kinyerhető a tengerparti fenyő héjából is, ez azonban nagyon költséges eljárást igényel.

Hogyan működik?

A vérsejtekre pozitív hatást gyakorol, a véráramon keresztül pedig mindenhova eljut a hatóanyag. Vízben és zsírban oldódó összetevőket is tartalmaz, melyekből néhány eljut egészen az agyig. A kutatások még folyamatban vannak, biztos, hogy számtalan előnyét még nem is ismerjük a szőlőmag-kivonatnak.

fresh grape seed slice sliced transparent transparency light studio cut  inside art pattern structures bizarr stamen fruit paradise eating food red pink fruits exotic bizarre grotesque calor organic colour close up vegetarian nutrition nourishment health natural fruit vitamins Tropical fruits in Detail produce fresh close up paddle nopales sweet dessert plant scarlet fleshy botany biodiversity meal starter vitamin healthy fine fresh seed refreshment eat eatable eating nourishment nutriment minerals still life delicious gourmet cuisine drinks drink sweet sour acid tart seed dessert granat granatapfel apple ripe market cooking raw uncooked culinary colorful color fresh herb studio shot clip cut out object motive cutout Copyspace picture plain white background just white lay out layout solo only but freisteller cutouts outlinable outline  No Background No Environment One Silo Single STRIP IN space for text backdrop, no, none, clipping, clipped, solid, backdrop, simple, one, single, just pure isolated subject object matter isolate isolated, Image: 33929188, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Pozitív hatásai határtalanok

Serkenti a vérerek rugalmasságát, ezáltal csökkenti a szívroham kockázatát. Fokozza a vérkeringést, mely különösen fontos a végtagok számára. Szakemberek véleménye szerint a szőlőmag-kivonat hasznos minden olyan betegség esetén, melyek károsítják az ereket, például cukorbetegség, visszér, impotencia, de még izomgörcsök okozta károk javítására is. Hatékonyan lép fel az időskori szürkehályog ellen, használata olyan embereken segít, akik napi szinten sok időt töltenek a számítógép képernyője előtt. Kutatások szerint 300 mg szőlőmag-kivonat még 60 nappal a bevétele után is csökkenteni tudta a szem terheltségét. Antioxidáns-tartalmának köszönhetően pedig segíthet a rák legyőzésében, csökkentheti annak kialakulását.

A szőlőmag-kivonat ismerős lehet a kozmetikai termékek összetevőjeként, ami nem véletlen. Védi a szöveteket az oxidációs károsodástól, szerepe van a bőr rugalmasságának megőrzésében, de látványosan mérsékli a ráncok mélységét is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X