Főoldal > EGÉSZSÉG > Geri Halliwell 44 évesen várja második gyerekét

Geri Halliwell 44 évesen várja második gyerekét

babaénekesnőGeri HalliwellSpice Girlsterhesség
0

Írta:

Ragyog a várandós ex-Spice Girl

Geri Halliwell, vagyis mióta tavaly férjhez ment, már Geri Horner kisbabát vár – és szerintünk még soha nem ragyogott ennyire a boldogságtól! A 44 éves ex-Spice Girl az Instagramon jelentette be terhességét, az It’s Raining Men című slágerből idézve – „God Bless Mother Nature” és hashtagként a #mamaspice-t használta.

Családja sajtósa pedig nagyjából ezzel egy időben egy közleményben tudatta a világgal, hogy Geri és férje, a Forma-1-es Red Bull team csapatfőnöke, Christian Horner a világ legboldogabb párja, és már alig várják, hogy megszülessen első közös gyermekük. Mindkettejüknek van egyébként egy-egy kislányuk előző kapcsolataikból: Geri a 10 éves Bluebell Madonna anyukája, Christiannak pedig egy hároméves kislánya van, akit Oliviának hívnak. Exét, Beverly-t akkor hagyta el Geriért, amikor a kislány még csak féléves volt.

De ez már régi történet, amire Geri biztosan nem büszke – alakjára viszont az lehet. Nem volt ez mindig így: korábban sokat küzdött a súlyával, és komoly önértékelési zavarai is voltak, melyek bulímiához vezettek.

Elmondása szerint akkor változott meg minden, amikor várandós lett, és több mint egy évtizede egy egészséges kislánynak adott életet. Az anyaság érettebbé és magabiztosabbá tette, ami a rajongók szerint nagyon jól áll az énekesnőnek. A sztár nem szállt el magától, de azt nem tagadja, hogy büszke a vonalaira. „Sokat teszek azért, hogy egészséges és vékony maradjak: kiegyensúlyozott étrenddel és rengeteg sporttal őrzöm az alakom” – árulta el korábban.

Azt is megosztotta a lapokkal, hogy napjait szereti teljes kiőrlésű zabkásával kezdeni, míg ebédre sovány csirkehúst, zöldségeket és quinoát fogyaszt. Ez a magas vitamin- és tápanyagtartalmú dél-amerikai gabonaféle nagyon sokféleképpen elkészíthető, a köretektől az édességig.

Geri vacsorára többnyire rizsből készült, alacsony kalóriatartalmú ételeket eszik, tízóraira és uzsonnára pedig általában gyümölcsöt majszol. Arra mindig figyel, hogy ne egyen túl sokat, és az édességekkel mértéket tartson, de semmit nem tagad meg magától, amit megkíván.

„Ha egy kis kényeztetésre vágyom, általában sütit, csipszet vagy magas kakaótartalmú csokit eszem, de sosem tömök magamba egy egész zacskónyit semmiből. Másnap pedig tudom, hogy egy kicsit többet kell sportolnom, de ez így természetes” – mondta.

És ha már sport, a híresség a sétát és a futást részesíti előnyben, amit súlyzós edzésekkel, kettlebellel és jógával egészít ki. Ez utóbbiról azt nyilatkozta, hogy nemcsak hajlékonyabb lesz tőle, hanem a megfelelő relaxációban is segíti őt – és a legjobb hír számára, hogy egyik kedvenc mozgásformájáról várandósan sem kell lemondania.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X