Főoldal > EGÉSZSÉG > Egészséget karácsonyra? Miért ne!

Egészséget karácsonyra? Miért ne!

ajándékegészségkarácsonymérlegsportünnepek
0

Írta:

Tudod már, hogy idén mi kerüljön a karácsonyfa alá? Ha még nem, akkor válassz fitneszkiegészítőt. És most nehogy azt hidd, hogy ilyesminek csak a sportőrültek örülnek! Máris bebizonyítjuk, hogy a család minden tagja számára találhatsz egy személyre szabott aktivitásmérőt, amit imádni fog.

Emlékeztető a legjobb barátnődnek

A szép és hasznos ajándéknak mindenki örül. Ha neked is van olyan barátnőd, akiről tudod, hogy hajlamos hosszú időre belefeledkezni a munkába, és görnyedni a laptop felett, segíts neki ezen változtatni egy Fitbit Alta fitneszkarkötővel! Ezt a fitneszpántot pont azoknak találták ki, akik sokszor észre sem veszik, hogy órák óta egy lépést sem tettek meg: beállíthatsz rajta mozgásemlékeztetőt, a telefonoddal szinkronizálva pedig egy applikáción keresztül követheted, hogy milyen aktív voltál aznap. Az Alta automatikusan felismeri azt is, ha épp futsz, tekersz, vagy cardiózol. Rögzíti, hogy hányat léptél, hány kalóriát égettél el aznap, sőt, még az alvásodat is monitorozza. És azt már említettük, milyen sok színben elérhető?

Lánytesódnak ékszerbe csomagolva

Egy nőnél soha nem fogsz mellé, ha a praktikum mellett a stílusra és a variálhatóságra helyezed a hangsúlyt. A Fitbit Flex 2 parányi aktivitásmérőt többféle sportos karpántba, fémkarkötőbe, sőt, még egy különlegesen elegáns nyakláncba is átteheted, így a munkában, az edzőteremben, de az esti buliban is veled lehet! A szépséggel pedig szerencsére nem járnak kompromisszumok, hiszen a Fitbit Flex 2 teljesen vízálló, automatikusan mér minden aktivitást, rögzíti az edzés időtartamát és az elhasznált kalóriamennyiséget is. A telefonos applikáció segítségével kitűzheted a céljaidat, és folyamatosan nyomon követheted, ahogy egyre közelebb kerülsz hozzájuk – ennek az extra motivációnak pedig tényleg mindenki örül!

Az igazi sportőrültnek a családban

Minden családban akad valaki, akinek szenvedélye a sport, de nem csak a mozgás öröme hajtja, hanem az újabb és újabb rekordok felállítása és a folyamatos fejlődés is. Ők mindig szeretik tudni, hogy mi történik a testükkel napközben, hol tartanak céljaik elérésével, és milyen eredményeket értek el edzésük során. Vagy épp egy mozgalmas nap után mennyire alszanak pihentetően. Tökéletes ajándék lehet számukra a Fitbit Charge 2, ami megújult PurePulse technológiájával már nem csak egyszerűen pulzust mér, de figyeli a test teljes kondícióját, és segít megérteni az összefüggéseket, hogy folyamatosan javíthass az edzettségeden. A legizgalmasabb tulajdonsága pedig, hogy ha az edzés végén – vagy napközben bármikor – megpihennél kicsit, a fitneszpánt a pulzusodhoz igazodó légzésgyakorlattal segít ellazulni.

Egy tökéletes fitnesztárs a párodnak

Párunknak mindig a legtökéletesebb ajándékot szeretnénk adni, és pont ezért is okoz sok esetben hatalmas fejtörést, hogy mit válasszunk neki. A férfiak minden sporteszközben a legkiválóbbat keresik, a nőknél pedig az izgalmas darabok a befutók. Épp ezért nehéz őket lenyűgözni, de szerencsére a Fitbit Blaze-zel lehetetlen melléfogni. Ez a fitneszóra ugyanis nem csak a tökéletes dizájnja és variálható pántja és számlapjai, de a figyelemreméltó funkciói miatt is nagy kedvenc. Széles szilikon vagy bőrpántja jól mutat a férficsuklón, a vékony karpántos arany Blaze pedig a finom női kezekre tervezték. A nap minden percében figyeli a tested működését, automatikusan felismeri a végzett mozgásformát, legyen szó futásról, biciklizésről vagy konditermi edzésről. Az okostelefonod GPS-én keresztül térképpel szinkronizálva útvonalat rajzol a futásodról, és pontos statisztikát ad a megtett távról és időről. Eközben folyamatosan méri a pulzust, hogy az edzés alatt végig a célodnak megfelelő tartományban maradjon. Sőt, a hozzá tartozó applikációban virtuális személyi edzőként még tippeket is ad a fejlődéshez.

Egy talpalatnyi gondoskodás

Hallottál már az okosmérlegekről? Ezek az otthoni egészségfigyelő készülékek már sokkal többet mondanak a súlyodnál. A Withings Body Cardio egyszerre informál a tested zsírtömegéről, izomtömegéről, víztartalmáról és törzsed vázának tömegéről, emellett pedig a pulzushullám terjedési sebességének mérésével az érhálózatod egészségét is vizsgálja. Ráadásul az egész családra figyel, hiszen összesen 8 különböző felhasználó adatait képes kezelni, és azokat a megfelelő telefonra továbbítani. A mérések eredményei mellett a legfontosabb folyamatokat is nyomon követheted. Biztosak vagyunk benne, hogy minden egészségtudatos háztartásban szuper ajándék egy ilyen kiegészítő.

Egy elegáns svájci óra ajándékba…

…ami valójában sokkal több annál! A Withings Activité Steel fitneszóráról ugyanis első ránézésre senki sem mondaná meg, hogy a klasszikus, elegáns külsejük mellett észrevétlenül mérik az egész napos aktivitást, és minden fontos információt továbbítanak az okostelefonodra. Mindegy, hogy épp sétálsz, futsz, úszol vagy alszol, az adatok a szinkronizálást követően azonnal elérhetők a telefonodon. Sőt, ez az óra a Withings okosmérleggel is szinkronizálható, így teljes képet ad a test edzettségi állapotáról. A legjobb pedig, hogy szimpla óraelemmel működik, így a mindennapokban a töltéssel sem kell bajlódni, a cserélhető pántokkal pedig minden alkalomra tökéletesen passzol!

Forrás: Morpho


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X