Főoldal > EGÉSZSÉG > Mosolyogj a világra!

Mosolyogj a világra!

egészségfogfogfehérítésszájhigiénia
0

Írta:

Az egészséges és gyönyörű fehér fogak fontos részei a megjelenésnek és a vonzó külsőnek. Meghatározza magabiztosságunkat munkában és magánéletben egyaránt.

Fogaink fehérségét fenntartani pedig nem könnyű. Számos közkedvelt étel és ital elszínezheti a fogakat, de a dohányos életvitel, a nem megfelelő fogápolás vagy a kor is nyomot hagyhat a fogzománcon.

A fogfehérítési módok között eligazodni, és olyan valóban hatékony módszert találni, mely nem károsítja a fogakat, igen nehéz.

Az elismert specialista és fogfehérítés terén úttörő PERLWEISS™ márka már 40 éve folyamatosan újabb és újabb innovatív terméket fejleszt, melyek segítenek elérni és fenntartani a tökéletes fehérséget fogászati beavatkozás vagy hidrogén-peroxid nélkül.

A PERLWEISS™ fogfehérítő termékeit speciálisan arra fejlesztették ki, hogy eltávolítsák a különböző eredetű elszíneződéseket és szennyeződéseket, ezáltal biztosítva a fehérebb fogakat, és a gyönyörű tündöklő mosolyt.

Az ázsiai édesvízi gyöngykagyló igazgyöngyéből készült egyedi Perfect White formula már 10 nap használat után ragyogóan fehérré varázsolja a fogakat, a fluorid pedig erősíti a fogzománcot és megvédi a fogszuvasodástól.

A PERLWEISS™ aktív hozzávalóit és formuláit folyamatosan optimalizálja, miközben újabb és újabb megoldásokat talál különböző elszíneződések eltűntetésére.

Az Perfect Weiss krémben kombináltan van jelen a két leghatékonyabb fehérítő formula, az igazgyöngy por és az aktív oxigén. Egymást erősítve 3 árnyalattal fehérebb fogakat eredményez mindössze 3 hét alatt.
A Perlweiss más termékei hatékony segítséget nyújtanak a kávé-tea rajongóknak, illetve a dohányosoknak is, hiszen a nikotin az egyik legfőbb oka az elszíneződésnek.

A fogmosás kiegészítéseként pedig megtalálható már a polcokon a Perlweiss kétfázisú fogfehérítő szájvíz, mely nemcsak karcmentes tisztítja a fogakat és csökkenti az elszíneződéseket, de láthatatlan védő filmréteget is képez a fogakon, melynek hatására a fogak felülete észrevehetően simábbá válik, megelőzve ezzel az újabb elszíneződések kialakulását.

Ne csak az ünnepi fények ragyogjanak hát, hanem az egészségtől és tisztaságtól fehéren csillogó mosolyod is!

Mosolygós, boldog új évet kívánunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X