Főoldal > EGÉSZSÉG > Két perc a tökéletes tisztaságért (X)

Két perc a tökéletes tisztaságért (X)

fogkefe
0

Írta:

A fogorvosok által javasolt idő elenyészőnek tűnhet ahhoz képest, hogy olykor mennyi lepedéket kell eltávolítani fogainkról. Ehhez egy hatásosan gyors társra van szükség a mindennapokban.

Fogaink tisztán tartása mellett nem hanyagolhatjuk el a fogínyt érintő veszélyfaktorokat sem. Sajnos a kézi fogkefék nem szolgáltatnak mindenre kiterjedő védelmet, alkalmazhatunk bármennyire helyes technikát a fogmosáshoz. A Panasonic EW1031S845 elektromos fogkeféje viszont teljesen tiszta fogakat, egészséges fogínyt és friss leheletet biztosít. A legkorszerűbb technológiával felszerelt eszköz, rendkívül gyors, lineáris motorral és Sonic vibrációs rendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően több irányú mozgásra is alkalmas. A percenkéti 26 000 rezgésszám a kézi fogkefékkel ellentétben hatékonyabb lepedék eltávolítást jelent, amely számottevően hozzájárul szájüreg mindennapi higiéniájához.

A Panasonic EW1031S845 elektromos fogkefe két fejjel, és egy – töltőállomásként is szolgáló – állvánnyal kapható. Biztonságos töltési mechanizmusa problémamentes. Teljes feltöltés után körülbelül 30 percig tud dolgozni, és használat után könnyen elmosható, a talpától a csúcsáig egyszerűen tisztítható. A praktikus időzítő megbízhatóan figyelmeztet a fogorvosok által ajánlott két perces fogmosás betartására, ezáltal mi sem késünk el, és a fogaink is szépek és épek maradnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X