Főoldal > EGÉSZSÉG > Megnyitja kapuit a Bükfürdő Medical Wellness! (x)

Megnyitja kapuit a Bükfürdő Medical Wellness! (x)

Bükfürdőkampánytermál
0

Írta:

Magyarországon egyedülálló, exkluzív Kurland spa kezelésekkel és egy átfogó, a csontritkulás megelőzésére és kezelésére fókuszáló program veszi kezdetét október 11-től Bükfürdőn.

Exkluzív spa kezelések

Kraxenofen®

Foglaljon helyet az egyedi kialakítású, alpesi hangulatot árasztó Kraxenofen® gyógynövényes gőzfülkében! A fűszeres alpesi széna illata már az előtérben megteremti azt a hangulatot, ahol átengedheti magát a teljes relaxációnak. A fűtött székben ülve a hátulról érkező gyógynövényes szellő lágyan simogatja a hátát. Az alpesi gyógynövényes szénapárnákon keresztül érkező kellemes meleg közvetlenül a hátat és a nyak területét éri, ellazítja az izmokat és az egész testet. A fej és a lábak szabadon vannak, ezáltal a Kraxenofen®-t visszeres problémával, illetve szív-és keringési problémákkal élők is nyugodtan használhatják.

A jellegzetes illat a gyógynövényes szénában rejlő esszencia olajokból árad és a kellemes meleggel kombinálva nyugtató és regeneráló hatású, sőt csodálatos módon szabaddá teszi a légutakat.

Kecsketejes iszapfürdő árnikával

A csúcsminőségű kecsketejes iszapfürdő finoman őrölt, természetes tőzegiszapot tartalmaz a híres alpesi leopoldskroneri tőzegiszaplápból. Gyulladásgátló, izomlazító, fájdalomcsillapító, bőrápoló, hidratáló és antibakteriális hatású. Erősíti az immunrendszert, oldja a feszültséget, a stresszt, csökkenti az ízületi és reumás panaszokat.

Pakolás Soft Pack® wellness ágyban algával vagy leopodskroneri alpesi iszappal

Adja át magát a súlytalanság érzésének! A testkezelő vízágyon fekvő vendég bőrére felkerül az iszap- vagy algapakolást, majd a pakolás jótékony meleg ölelésében „lebegve” a hatóanyagok felszívódnak a bőr legmélyebb rétegeibe. A fájdalomcsillapító és izomlazító hatású leopodskroneri alpesi iszap, valamint a méregtelenítő hatású, kálciumban gazdag alga pakolás is a fizikai megújulást segíti elő, miközben az ágyban lebegve a lelki felfrissülést is átélheti.

Csontritkulásra szakosodott kezelések

A Bükfürdő Thermal & Spa Osteoporosis Programja lehetővé teszi a csontritkulás betegség megelőzését, a csonttömeg megtartását, a következményes csonttörések megelőzését, illetve a csontritkulás okozta mozgásszervi panaszok kezelését. A programban résztvevő vendég megismerkedik a betegség jellemzőivel, tájékoztatást kap a megelőzés és kezelés lehetőségeiről, módszereiről és elsajátítja a személyére szabott mozgásprogramot. A mozgásszervi panaszokat csökkentő balneo-fizioterápiás kezelések és a testi, lelki, szellemi harmóniát megteremtő stresszoldó terápiák a jótékony hatás mellett különleges spa-élményt is nyújtanak.

Kipróbálná a különleges kezeléseket? Bővebb információt a www.bukfurdo.hu oldalon talál!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X