Főoldal > AKTUÁLIS > Tényleg ezt a nevet kapta Gwen Stefani kisbabája?

Tényleg ezt a nevet kapta Gwen Stefani kisbabája?

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

A sztárvilágban nem szokatlan, hogy egy-egy híresség különleges, szokatlan, már-már bizarr nevet

A sztárvilágban nem szokatlan, hogy egy-egy híresség különleges, szokatlan, már-már bizarr nevet ad a gyerekének, gondoljunk csak David Bowie csemetéjére, Zowie Bowie-ra, vagy Michael Jackson Blanketjére, akinek a neve takarót jelent.

Gwen Stefani is beállt az érdekes babaneveket kedvelő sztárszülők táborába, miután – első két gyerkőcét követően – harmadik fiának sem sikerült a hétköznapi gyereknevek közt megfelelőt találnia.

A büszke papa, Gavin Rossdale a Twitteren tudatta a világgal, hogy a kicsi február 28-án jött a világra, és az Apollo Bowie Flynn Rossdale nevet kapta. A névválasztást azzal indokolta, hogy a Bowie az ő anyukájának lánykori neve, míg a Flynn Gwen mamájának lánykori neve.

A kisbabának persze nemcsak a két világsztár örül nagyon, hanem a csöppség két bátyja is, a hétéves Kingston és az ötéves Zuma. „Már készen álltam arra, hogy átadjam a koronámat, de úgy tűnik, továbbra is én maradok itthon a királynő” – közölte még januárban Gwen Stefani, megerősítve, hogy harmadik kisbabája is fiú lesz.

A 44 éves híresség meglepően későn vállalkozott a harmadik babára, de elmondása szerint úgy érezte, hogy nagyon vágyik még egy csöppségre, és vele lesz teljes az életük. Gwen a terhessége alatt is stílusos és egészséges kismama maradt, aki odafigyelt a táplálkozásra, és örökmozgó természetét is megőrizte.

Az énekesnőből lett divatikon korábbi interjúkban elárulta, hogy olykor csípős ételeket, máskor jégkrémet, péksütit és édességeket kívánt, de próbált odafigyelni, hogy ne vigye túlzásba a finomságok élvezetét.

Ebben pedig már van gyakorlata, hiszen évek óta azt vallja, hogy egy kis kényeztetést bátran engedélyezhet magának, de a mértéktartásra oda kell figyelnie. „Régebben eléggé pufók voltam, így iskolásként úszni kezdtem. Akkor még nem a sport szeretete motivált, hanem az, hogy vékonyabb lehessek. Elképesztően hiú nő vagyok” – nyilatkozta korábban.

gwen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Később is számos diétát kipróbált, de a saját bőrén is megtapasztalhatta, hogy az önsanyargatással nem sokra megy. „Próbálok kevesebbet enni, mint amennyit kívánok, de ha ez nem megy, akkor sem esem kétségbe. Egy kis plusz mozgással könnyen és gyorsan le lehet mozogni az extra kalóriákat” – mondta egy régebbi interjúban.

Gwen tehát összességében nem aggódik amiatt, hogy ismét pufók lesz, és a várandósság alatt felszedett kilók miatt sem szomorkodik. Nincs is miért, hiszen egyrészt így is remekül néz ki, másrészt pedig ő is tudja, hogy a pluszkilók egy része magától távozik majd.

De a sztárnak már van is bevált módszere a szülés utáni karcsúsodásra: mindkét gyermeke születése után gyorsan megszabadult a terhességei alatt felszedett pluszkilóktól, amit elsősorban futással és súlyzós gyakorlatokkal ért el.

Emellett szerinte fontos szerep jut a hormonoknak és felgyorsult anyagcserének is. De azt is fontosnak tartja, hogy eddigi várandósságai során még nagy pocakkal sem állt le teljesen a sporttal. Így talán könnyebb volt újrakezdenie az edzéseket, hiszen teste nem szokott el a rendszeres mozgástól.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X