Főoldal > AKTUÁLIS > Emlékszel még rá? Így néz ki most Mischa Barton

Emlékszel még rá? Így néz ki most Mischa Barton

diétadivatétkezésfitneszfogyásszépségsztártáplálkozástrendwellness
0

Írta: and

Miután 2006-ban kiszállt a Narancsvidék című sorozatból, Mischa Bartonról többször hallottunk

Miután 2006-ban kiszállt a Narancsvidék című sorozatból, Mischa Bartonról többször hallottunk orvosi kezelései, tartozásai, súlyproblémái és egyéb magánéleti kellemetlenségei miatt, mint jelentős filmes sikereinek köszönhetően. Pedig a húszas évei végén járó színésznőnek korábban nagy jövőt jósoltak Hollywoodban – ő is abban reménykedett, hogy ez valóra válik, de nem így történt.

Az elmúlt évek küzdelmei után viszont úgy tűnik, a világ végre egy mosolygósabb, egészséges Mischát láthat viszont: a hírességet a napokban Nyugat-Hollywoodban kapták lencsevégre, amikor fehér pólóban és fekete nadrágban, smink nélkül ugrott be a közeli kávézóba egy kis frissítőért. 

A színésznő akkor is mosolygott, amikor észrevette a kamerákat, és sem makeup nélküli arcát, sem egyszerű ruházatát nem próbálta takargatni. Rajongói pedig azt is örömmel látják, hogy büszke az alakjára, hiszen szerintük nincs abban semmi rossz, hogy végre nem csontsovány, hanem nőiesebben néz ki.

mischa2.jpg ()Mischa korábban azt nyilatkozta, hogy bár nem vegetáriánus, rengeteg friss gyümölcsöt, zöldséget, és spenót alapú zöldséglét fogyaszt. Nem rajong a reggeliért, de a rendszeres étkezést fontosnak tartja. Emellett elsősorban bőre fiatalságának védelme miatt igyekszik minél több vizet inni, viszont a tejtermékeket kerüli.

Ami a mozgást és a rendszeres sportot illeti, Mischa egyik barátja még 2009-ben elárulta a sajtónak, hogy a színésznő felvett egy személyi edzőt, mert mielőbb szeretett volna topformába lendülni. Ha később abba is hagyta a rendszeres edzést, 2011-ben ismét gyakran kapták őt lencsevégre kedvenc edzőterme környékén, ahol egy ismerőse szerint főleg súlyzós gyakorlatokkal, lépcsőzőgépen és kick-box edzéssel hozta magát újra formába.

Alakjával egyébként most sincsenek problémák, de néhányan még aggódnak lelki egyensúlya és egészsége miatt. Ezért javasolnánk neki a természetben is végezhető mozgásformákat, amit egyébként korábban nagyon szeretett, mint például a teniszt, a röplabdát, a görkorit, vagy a kutyasétáltatást.

A Narancsvidék című sorozat sztárja mások szerint azt is jól teszi, ha munkával, illetve újabb szakmai sikerekkel próbálja erősíteni lelkét és önbizalmát. Jelenleg négy filmjével készült el, két mozijának az utómunkálatait végzik, kettőnek az előkészületei zajlanak, illetve bejelentették a Ghost Station című filmjét is, amiben Kelly Johnsont fogja alakítani. Hajrá, Mischa!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X