Főoldal > AKTUÁLIS > Élj zölden és cukormentesen! – könyvajánló

Élj zölden és cukormentesen! – könyvajánló

cukormentesdiétaegészségétkezésfogyásfogyókúragluténmentesméregtelenítéstáplálkozászöld turmix
0

Írta:

Táplálkozz természetesen, és érezd jól magad a bőrödben! Szabadulj meg a felesleges adalé

Táplálkozz természetesen, és érezd jól magad a bőrödben! Szabadulj meg a felesleges adalékanyagoktól, cukortól, tisztítsd meg és frissítsd fel a szervezeted úgy, hogy közben finom és egészséges ételeket és italokat fogyasztasz. Ha nem tudod, hogy kezdj hozzá, akkor ajáljuk figyelmedbe a következő két remek könyvet, melyben számtalan receptet találhatsz!

Christian Guth – Burkhardt Hickisch: Zöldturmixok – Egészséges és tápláló zöldség- és gyümölcssmoothie-k
 
Életerő, karcsúság és egészség smoothieval és zöldturmixszal: a divatos és ízletes varázsital mindennap megad a szervezetünknek mindent, amire valóban szüksége van!
A könyvben megtalálsz minden háttér-információt arról, hogy mitől olyan különleges a zöldturmix, és hogyan teheti a leghasznosabbá saját maga és családja számára. Tanácsot kap sok speciális témában, legyen az fogyókúra vagy salaktalanítás, izomépítés vagy a bélműködés javítása, pihentető alvás vagy bőre minőségének a javítása. Megismerkedhet több mint száz recepttel, melyekkel könnyen keverhet magának ínycsiklandó, élő italokat, és élvezze a vitálanyagokat legízletesebb formájukban!

zoldturmixok.jpg ()

Sabine Perndl: Süssünk cukor nélkül! – Glutén- és laktózmentes kenyerek, torták, sütemények

Az étel-allergia korunk egyik népbetegsége. Egyre többen tapasztaljuk, hogy milyen gluténérzékenységgel vagy laktóz-intoleranciával élni, és elbúcsúzni sok-sok finomságról. Pedig nem kellene lemondással teli életet élnünk akkor sem, ha bizonyos összetevők rosszul hatnak szervezetünkre. Egy kis ügyességgel és egy okos szakácskönyvvel mindannyian megtanulhatunk allergén-mentes, mégis finom kenyereket és süteményeket készíteni!
„Mindenmentes”.  Mit is jelent ez a furcsán, kissé bizarrul hangzó szó? Megnyugodhatunk: nem azt, hogy az ételünkben nincsen semmi, hanem csupa-csupa jót. Finomított kristálycukor helyett egészséges és kevésbé hizlaló nyírfacukrot. Tehéntej helyett ízletes mandulatejet, kókusztejet, zabtejet és rizstejet. Fehér liszt helyett pedig többek közt gluténmentes kukoricalisztet, rizslisztet vagy akár gesztenyelisztet. És persze a mindezekből készített számtalan finomságot.
Sabine Perndl, férje különböző étel-allergiái miatt döntött úgy, hogy megtanul „mindenmentesen” sütni: a kenyerektől, a könnyű süteményeken át, egészen a tortákig. A szerzőnő képekkel gazdagon illusztrálva vezet be minket az egészséges sütés minden rejtelmébe. A könyv elején hasznos információkat olvashatunk az összetevőkről, és praktikus tippeket kaphatunk a sütéshez, hogy ételeink már elsőre a lehető legjobban sikerüljenek. Ezután személyes hangvételű, könnyen érthető és egyszerűen elkészíthető receptek sora következik: a kenyerektől a süteményeken és tortákon át egészen a néhány perc alatt elkészíthető édességekig.
A Süssünk cukor nélkül! nem csak étel-allergiában szenvedőknek ajánlható. Bátran forgassa mindenki, aki nem szeretne lemondani az ínycsiklandó házi kenyerekről, illatos süteményekről, de szeretne egészségesebben, tudatosabban táplálkozni. Ki tudna ugyanis ellenállni egy omlós, gyümölcsös, szilvás lepénynek, ha még ráadásul egészséges is?

Sabine Perndl humángenetikából diplomázott, majd humánenergetikus képzést szerzett. Évek óta foglalkozik a természetes élelmiszerek tápértékével, és öt éve – személyes érintettségből- az élelmiszer-intolerancia esetén megvalósítható teljes körű táplálkozással.

cukor nelkul.jpg ()

A könyveket a Central Médiacsoport Zrt. adja ki – megrendelheted őket a Nők Lapja Könyvklub oldalán.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X