Főoldal > AKTUÁLIS > Penelope Cruz Budapestre jön!

Penelope Cruz Budapestre jön!

házaspárJavier Bardemoscar-díjpenelope cruzszínésznősztár
0

Írta:

Újabb világsztár érkezik Budapestre, Penelope Cruz személyében.

A világsztárok többsége rajong Budapestért, mások akkor szeretnek bele fővárosunkba, amikor hosszabb-rövidebb időre ide köti őket egy-egy filmforgatás. Azt nem tudjuk, Penelope Cruz mennyire van oda Budapestért, de egy dolog biztos: a 41 éves színésznő hamarosan hazánkba látogat: a Spanyolország királynője című film egyes jeleneteit forgatja majd nálunk. Mi nagyon örülünk a hírnek, és reméljük, hogy Penelopét is láthatjuk majd az utcákon sétálgatni, mint például Jude Law-t vagy Charlize Theront.

És ha már a Spanyolország királynője című filmet említettük, Penelope maga is királynői jelenség volt néhány napja, a Goya Cinema Awards nevű spanyol filmes díjátadó gálán. A színésznő egy gyönyörű, pánt nélküli, fekete estélyi ruhában tündökölt férje, Javier Bardem mellett.

Valósággal ragyogott a rendezvényen, és persze azt is mindenki láthatta, hogy milyen remek formában van. Elmondása szerint a szoptatásnak köszönheti, hogy gyerekei születése után olyan gyorsan visszanyerte az alakját. „13 hónapos koráig szoptattam a fiamat, és a lányomat is így táplálom. De amikor eljön a nap, hogy abba kellene hagyni, elég nehéz… a szoptatás függőséget tud okozni” – fejtette ki nézeteit egy régebben készült interjúban a színésznő.

Akik egyébként anyatejjel táplálják kisbabájukat, gyakran gyorsabban és látványosabban fogynak le a szülés után, mint azok a nők, akik nem így tesznek. A szoptatással ugyanis 200-500 kalóriát égethet el a kismama, amit azért a nap folyamán nem nehéz pótolni.

A szoptatás mellett a spanyol színésznőnek kedvenc mozgásformája, a tánc is segítségére volt abban, hogy a 2013 júliusában született Luna cseperedésével egyenes arányban nyerje vissza a vonalait.„Szeretem a balettet, de az edzőtermeket elég hamar megunom. Ez talán azért lehet, mert a táncot már hamarabb megszerettem, és hozzászoktam ahhoz a fegyelemhez, amit ez megkövetel. A balett kemény, de szerintem szórakoztató mozgásforma is egyben” – vélekedett korábban.

Az Oscar-díjas színésznő a Pilatest, a sétát, a kocogást, az úszást és a jógát is nagyon szereti. Emellett azt vallja, hogy a házimunka is remek kalóriaégetés lehet. Ezzel kapcsolatban furcsa emlékeket őriz a gyerekkorából: „minden vasárnap takarítottunk, mindig zene szólt, és táncoltunk, néha meztelenül – nem voltunk hippik, inkább csak szabadok” – mondta.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a híresség imádja a spanyol konyhát, ezért a mediterrán diéta szerint étkezik. „Mindig jóllakom, de arra figyelek, hogy egészséges hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányéromra. Olykor persze belefér egy kis gyorséttermi koszt is, mondjuk hetente vagy kéthetente egyszer” – tette hozzá.

Egészségtelenebb kedvencei helyett igyekszik egészségesebb alternatívákat választani, így például gyakran eszik barna rizst és mangót. Utóbbi biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával a Mangónak terveztek ruhákat.

Ezen kívül az elmúlt évek során Penelope megtanulta, hogy jobban kell figyelnie az egészségére, mint például húszas évei elején tette. Nemrég állítólag letette a cigarettát, több vizet iszik, és arra törekszik, hogy mindig eleget aludjon. Ez most két kisgyerek mellett nem egyszerű számára, de mindig ott próbál egy kicsit pihenni, lazítani, ahol csak tud.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X