Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina és Brad tényleg tönkremennek?

Angelina és Brad tényleg tönkremennek?

angelina jolieBrad Pittházaspárszínésznősztár
0

Írta:

Bennfentesek szerint a család anyagi helyzete nem túl fényes, sőt!

Aggasztó híreket olvastunk Angelina Jolie és Brad Pitt háza tájáról – és nem, most nem arról van szó, hogy a színésznő megint fogyott (lassan már úgysincs miből), vagy hogy menthetetlenül megromlott volna a házasságuk férjével, hanem egész másról. A család állítólag annyira rossz anyagi helyzetbe került, hogy sokan már azt rebesgetik, hogy nemsokára tönkremennek.

Ennek fő oka az, hogy Angelina két kézzel szórja a pénzt az általa preferált jótékonysági ügyekre, így lassan túlköltekezik – főleg, hogy az utóbbi 5 évben egyre kevesebb filmes munkát vállal, ennek következtében bevétele ebből nem érkezik, kiadása viszont van jócskán.

A pletykák szerint Bradet kiborítja a dolog, és az is, hogy nem tud beszélni feleségével, mert szinte soha nincs otthon. A sármos színész ismerősei úgy tudják, gyerekeik miatt még megpróbálja megmenteni a házasságukat, de állítólag nem túl bizakodó. Ha Angelina nem változtat a dolgokon, akkor lehet, hogy bár másokkal jót tesz, az ő élete áll majd romokban.

Sokak számára az is kérdés, hogy az egyébként nem túl egészségesnek kinéző színésznőre milyen hatással lesz, ha anyagi veszteségei mellett férje is válni akar. A híresség nemrég beszélt egészségéről egy interjúban, és sokak meglepetésére azt mondta, szereti a menopauzát: azt állítja, az elmúlt időszakban idősebbnek, felnőttebbnek, és sokkal nyugodtabbnak kezdte érezni magát, de ezzel nagyon elégedett, és már nem akar többé fiatal lenni.

Bár sok rajongó szerint példaértékű, amit az egészsége megőrzéséért tett, sokan aggódnak érte, és arra várnak, mikor hízik végre ismét néhány kilót. Angelina viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: az elmúlt hónapok során vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Bár most nem látszik, a hatgyerekes sztáranyuka azt mondja, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni. Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Miért ilyen sovány Angelina?

Vajon túlhajszoltság, egészségügyi gondok vagy lelki problémák állhatnak a színésznő túlzott soványságának hátterében, vagy más okok, amikre nem is gondolunk? Sokak szerint a lelki és családi gondok miatt ennyire vékony. Reméljük, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok, mert ha ez így megy tovább, annak nagy baj lehet a vége…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X