Főoldal > AKTUÁLIS > Mariah Carey rég nézett ki ilyen jól

Mariah Carey rég nézett ki ilyen jól

diétaénekesnőfogyásMariah Carey
0

Írta:

A 46 éves világsztár így lépett utcára a minap.

Mariah Carey mindig megadta a módját annak, ha meg kellett jelennie valahol, és ez a napokban sem volt másképp, amikor a malibui Nobu étteremben találkozott egy barátnőjével. A híresség nem volt ugyan túlöltözve a találkozóhoz, hiszen egy egyszerű fekete ruhát viselt (márkás táskával és gyémánt nyaklánccal), de azt elintézték neki, hogy biztonsági őr kísérje a bejárathoz. Nehogy már úgy sétáljon be a sztárok közkedvelt helyére, mint bárki más…

A híres énekesnő le sem tagadhatná, mennyire jól érzi most magát a bőrében, és úgy tűnik, lelki egyensúlya hozzásegíti őt ahhoz is, hogy végre leszámoljon súlyproblémáival: legutóbbi képein neme lehet nem észrevenni, hogy sokat fogyott, és valósággal ragyog a boldogságtól. Bár ausztrál milliárdos vőlegényével, James Packerrel nemrég elhalasztották az esküvőt, Mariah igyekszik mindenkit megnyugtatni, hogy ettől még minden rendben köztük.

De visszatérve a külsejére, a díva gyerekei születése után, majd válása miatt is jó pár kilót felszedett, ami persze nem azt jelenti, hogy ne lett volna úgy is szép, de ő maga is elmondta, hogy nem érezte jól magát a bőrében. Ezért akart lefogyni, ami úgy tűnik, mostanra sikerült neki

Az aranytorkú világsztár korábban számos sportot kipróbált, és elmondása szerint örömét is lelte például a power walkingban, amit gyerekei születése után, személyi trénere tanácsára próbált ki és szeretett meg.

Egy 60-90 perces power walking edzés ideális zsírégető módszer, ezért többek közt jelentős túlsúllyal rendelkezők, illetve kismamák számára is sokan javasolják. Emellett ez az edzésmód csak kismértékben megterhelő a csontok és az ízületek számára, az intenzitást pedig a sportolni vágyó maga fokozhatja, vagy épp csökkentheti.

Mariah emellett gyakran sétáltatta egyedül kutyusait, és rendszeresen vízi aerobikozott is, amivel a víz ellenállásának köszönhetően jóval több kalóriát égetett el, mintha egyéb, szárazföldi sportokat választott volna.

Ami pedig az étkezést illeti, a Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint főként „unalmas, egészséges kaján” élt, amikor a szülés utáni pluszkilókat próbálta ledolgozni. De mivel nem az volt a célja, hogy csontsoványra fogyassza magát, olykor azért engedélyezett magának egy kis kényeztetést, például nagy kedvenceit, a kenyeret és tésztaféléket.

Próbáld ki a power walkingot!

Ez a mozgásforma tulajdonképpen intenzív gyaloglással egyenértékű: átmozgathatja szinte az egész testünket, mégsem jár a test rázkódásával, mint például a futás. Power walking közben, lendületes léptekkel való haladás során a lábmunkát a karok is segítik, miközben a farizmok megfeszülnek. Próbáld ki, és könnyen ez lehet a te új kedvenc mozgásformád is!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X