Főoldal > AKTUÁLIS > Cindy Crawford vicces babaruháin mosolyog a világ

Cindy Crawford vicces babaruháin mosolyog a világ

Amal ClooneybabaruhaCindy CrawfordGeorge Clooneyikrekszupermodellterhesség
0

Írta:

A szupermodell humoros ajándékkal készült George Clooney-éknak.

Cindy Crawford és férje, Rande Gerber régóta jó barátságot ápol George Clooney-val és feleségével, Amallal – olyannyira, hogy Rande és George közös tulajdonosai a Casamigos tequila márkának. Clooney ráadásul annyira odavan saját itókáikért, hogy néhány napja még azzal is viccelődött, hogy születendő ikreit a Casamigos után nevezné el.

Felesége persze megvétózta az ötletet, de már maga a felvetés elég volt ahhoz, hogy Cindy vicces ajándékot készíttessen Clooney-éknak: két kis rugdalózót, az egyiken Casa, a másikon Migos felirattal. Ezeket Instagramon mutatta meg, mosolyt csalva a netezők arcára világszerte.

A mosolyt pedig az emberek többségénél elismerő pillantás követte, ugyanis az 51 éves szupermodell gyönyörű, hamvas szépségnek tűnik a képen – és persze azt sem lehet tagadni, hogy nagyon csinos! Cindy alig visel sminket a fotón, ami nem véletlen, hiszen amúgy sem a festékek rajongója, inkább a bőrápolásra és a bőrvédelemre helyezi a hangsúlyt. Pontosan tudja, hosszú távon megtérül a gondoskodás, és bőre meghálálja a törődést.

Korábban viszont beismerte, hogy szépsége megőrzése érdekében körülbelül tíz évvel ezelőtt kipróbálta a botoxot. Ám úgy döntött, inkább természetes módszerekkel óvja bőrét az öregedéstől, így saját kozmetikai márkájának termékeit használja.

Emellett a kiegyensúlyozott étkezésre és a rendszeres mozgásra is ügyel: minden nap fut, erősítő gyakorlatokat végez és legalább egy órát jógázik. Az utóbbi évek során rájött, hogy neki a zen fitnesz válik be leginkább, vagyis az, ha annyit sportol, amennyit kellemesnek és hatékonynak érez, a saját szükségleteit, örömeit és kudarcélményeit alapul véve.

Ami pedig az étrendjét illeti, Cindy nem híve a koplalásnak, sem a fogyókúráknak, hiszen két gyermeke miatt is úgy érzi, kiegyensúlyozottan kell táplálkoznia. Ezért a napi ötszöri étkezést választja, kis adagokkal. Reggelire szívesen fogyaszt zabkását és fekete áfonyát, ebédre csirkét vagy garnélarákot salátával, vacsorára pedig kedvencét: halat és zöldségeket.

Ráadásul számos kolléganőjével ellentétben a kényeztetésre sem mond nemet, nagyon szereti például az édességeket. „Imádom a csokoládét, ez a gyengém! De persze nem viszem túlzásba: bármilyen finomságokat kapok, mindig megállok néhány kockányi élvezetnél” – nyilatkozta korábban a szupermodell.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X