Főoldal > AKTUÁLIS > Demi Moore kiverte saját fogait

Demi Moore kiverte saját fogait

Demi Moorediétaegészségfogszínésznősztártest
0

Írta:

Az 54 éves színésznő a stresszt okolja a történtek miatt.

Jimmy Fallon The Tonight Show című műsorának nézői sok érdekes és vicces dolgot láttak már, de olyat, amilyet Demi Moore mutatott, talán néhányan még sosem. A június 13-i adásban a színésznő ugyanis arról is beszélt, hogy nemrég sikerült két fogát is kivernie. Arról, hogy pontosan mi történt, nem beszélt, csak annyit mondott, hogy az egészért a stressz a felelős.

Az 54 éves világsztár persze bizonyító fotót is mutatott a történtekről – bár ezen úgy látszik, hogy nem két, hanem csak egy fogát verte ki, a lényegen mit sem változtat. Demi Moore-t persze hamar kezelésbe vette egy fogorvos, és ennek köszönhetően már sehol nem kell fogatlanul megjelennie.

A rendelőből megosztott egy videót a Snapchaten, amin bolondozik és egy filter segítségével a hangját is elváltoztatta – ez adott ihletet Jimmy Fallonnak egy kis héliumos lufis beszélgetéshez.

Deminek elképesztő humora van, amit a lányai is örököltek. A színésznő azt is megosztotta a műsor nézőivel, hogy a csajok imádták őt a hiányzó fogával, mert szerintük sokkal sebezhetőbbnek és emberibbnek tűnik így. Ezt persze a stúdióban is derültséggel vették tudomásul a legtöbben.

A színésznőre visszatérve, azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy remek formában van. Pedig miután tönkrement a házassága Ashton Kutcherrel, állítólag azt is nehezen viselte, hogy volt párja gyorsan összejött Mila Kunisszal, és családot alapítottak.

Most viszont aki Demire néz, egy elégedett, boldog és fitt nőt láthat. Ennek egyik oka, hogy a színésznő megtanulta: fontos a befelé figyelés, na meg az, hogy saját igényeit helyezze előtérbe, és önsajnálat helyett inkább tegyen a saját boldogságáért.

Ebben kedvenc mozgásformái, a testi-lelki egyensúly megteremtését is segítő jóga és Pilates is segítettek neki. A színésznő évek óta ezek nagy rajongója, kedvenc gyakorlatait pedig DVD-ről is lelkesen tudja végezni, ha épp nincs ideje vagy kedve órára menni.

Emellett hetente legalább háromszor kardio edzést is végez, ami nála lehet futás, biciklizés vagy úszás is. Ezeket az edzésmódokat Demi mindig váltogatja, ami nemcsak azért hatékony, mert az izmai így nem szoknak hozzá egy bizonyos terheléshez, hanem azért is, mert így sosem lesz unalmas számára a mozgás.

Ami az étrendjét illeti, a színésznő manapság is nyitott az új diéták felé. Korábban kipróbálta többek közt a vérfarkas diétát is, ami azon az elméleten alapszik, hogy a Holdnak ugyanolyan hatása van a testünkben lévő vízre, mint a tengerek, óceánok árapály jelenségére, így segítheti a fogyást és a méregtelenítést. Sőt egy külföldi újság szerint olyan hatékony, hogy akár 2-3 kilót is fogyhatunk vele, egyetlen nap alatt.

Akkor érdemes elkezdeni, amikor újhold, vagy telihold van, méghozzá azokban a percekben, amikor ezek a fázisok elkezdődnek. Ehhez jól jön egy holdnaptár, amiben szerepelnek a különböző holdfázisok, illetve azok kezdetei. Az étkezésre tehát a holdfázisok változásának megfelelően kell figyelni: ha újholdkor vagy teliholdkor startol a diétánk, 24 órán át csak gyümölcs- és zöldségleveket, illetve vizet fogyaszthatunk.

Növekvő Hold esetén válasszunk egészségesebb ételeket, diétás nasikat, az édességektől viszont tartózkodjunk. Ellenben fogyó Hold ideje alatt bátran válogathatunk kedvenceink közül, és ilyenkor nem kell megerőltetni magunkat az edzőteremben sem.

A diéta követői szerint ez a módszer hatásos, sőt, egyesek a 24 órás tisztítókúrát is meghosszabbítják: 2-3 napig, vagy akár 6 napig is tartják. Mások szerint viszont ez nemcsak meggondolatlanság, hanem eredménytelen is, hiszen a szervezet ilyenkor nem zsírt, hanem vizet veszít, amit nagyon gyorsan és könnyen vissza tud pótolni.

Azt nem tudjuk, Deminek manapság is ez a diéta segít-e abban, hogy ilyen szuper formában van, mindenesetre tény, hogy rég nem láttuk már ennyire kiegyensúlyozottnak, boldognak és egészségesnek.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X