Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől szép lapos Sofia Vergara hasa

Ettől szép lapos Sofia Vergara hasa

edzéshasizomlapos hasmozgásSofia Vergaraszépségszínésznősztár
0

Írta:

A Modern család színésznője megdolgozik alakjáért!

Sofia Vergara negyvenes éveiben járva is az egyik legcsinosabb színésznő Hollywoodban. Nemcsak vékony, hanem nőies is az alakja: formásak a lábai, a karjai, a feneke, a hasa pedig szép lapos. Hogy csinálja? – tettük fel magunknak mi is a nagy kérdést.

A választ Sofia edzője, Jennifer Yates árulta el egy korábbi interjúban. A sztáredző elmondása szerint a Modern család színésznője rengeteget dolgozik ezekért az idomokért: heti 5-6 alkalommal edzenek együtt.

Mivel Sofia nem szereti a kényszeres dolgokat, fontos, hogy nyomás nélkül sportoljanak, illetve, hogy mindig változatos gyakorlatsort állítson össze neki. Mert ha unalmas a mozgás, akkor a kitartásának hamarabb búcsút mondhat. De persze a hatékonyságról sem szabad megfeledkezni, amivel Yates is tisztában van. Ezért mindig úgy állítja össze a gyakorlatokat, hogy az élvezeti faktor mellett a célzott hatás is meglegyen.

Például azt, hogy Sofia hasa ilyen lapos, többféle gyakorlat segítségével érik el. A színésznő gyakran emel nagyobb súlyokat, emellett kisebb súlyzókkal és kettlebellel is edz, és egy Pilateshez hasonló új mozgásforma nagy rajongója is. De legnagyobb kedvence még mindig a tánc, amivel egész testét szépen formában tudja tartani.

Fenékformáló gyakorlatokat is végez, hetente legalább kétszer, amik közt a guggolás, kitörés és a pókember kitörés is megtalálható. Ez utóbbi akár az ismert képregényhősről kapta a nevét, akár nem, szerintünk fenék- és lábformáló gyakorlatként is igen hatásos. Így csinálhatod meg te is otthon: fekvőtámasz helyzetből lépj előre az egyik lábaddal a támaszkodó kéz mellé, majd vissza fekvőtámaszba, és ismételd meg a másik lábaddal is.

Visszatérve a Modern család színésznőjére: diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés, például nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már majdnem 20 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X