Főoldal > AKTUÁLIS > Túl rövid ruhában lépett utcára a várandós Kirsten Dunst

Túl rövid ruhában lépett utcára a várandós Kirsten Dunst

babaegészségKirsten Dunstruhaszínésznősztárterhesség
0

Írta:

A színésznő merész viseletben sétálgatott.

Ki mondta, hogy egy kismamának mindig visszafogottan kell felöltöznie? Hát, Kirsten Dunstnak ha mondta is ezt valaki, a 35 éves színésznőt ez nem nagyon érdekelhette, ugyanis egy hófehér miniruhában (nagyon mini ruhában) lépett utcára egyik nap.

A híresség egy barátjával ebédelt a kaliforniai Los Felizben, ahol természetesen a fotósok is kiszúrták és lefotózták a várandós sztárt. Aki egyébként nagyon aranyosan tette kezét a pocakjára, mintha máris védené születendő kisbabáját a kíváncsi tekintetektől.

A többség viszont – szerintünk – épp hogy csak rápillant Kirsten kerekedő pocakjára, mert alig tudják levenni a szemüket a világsztár rövid rucijáról, na meg vékony lábairól. Le sem tagadhatja, hogy imád sportolni, főleg a szabadban mozog szívesen.

Kedvencei például az úszás vagy a tenisz, de Pilates gyakorlatokat is szívesen végez a természetben. Emellett imád a barátaival lenni, ezért gyakran mennek együtt olyan órákra, ahol közös élménnyé válik a mozgás – ilyen lehet például egy táncóra.

A színésznő egyébként akkor is szívesen perdül táncra, kedvenc tánc DVD-i segítségével, ha épp utazás vagy napi 12 órás forgatás után kevesebb ideje jut mozgásra. Emellett van még egy trükkje, amit korábban akkor vetett be, ha mondjuk egy-egy szerep kedvéért gyorsan formába kellett hoznia magát: ilyenkor megnöveli az edzések nehézségi fokát. Például felpattan a futópadra, ahol meredek lejtőt állít be, vagy a szabadban széllel szembe fut. Mostanság viszont nem terheli a szervezetét ilyen kemény gyakorlatokkal, inkább kíméletes mozgásformákat választ – mint mondjuk a fent említett Pilates vagy a jóga.

Ami az étkezést illeti, a Pókember mozik csinos főhősnője a sav-bázis egyensúly megtartására törekszik a szervezetében, ezért 30%-ban savas, 70%-ban lúgos ételeket igyekszik fogyasztani. Étrendjébe így sok friss zöldség és gyümölcs kerül (ezekből sem mindegyik), de mogyorót, mandulát is rágcsál, és sok szénsavmentes ásványvizet iszik.

„Gyakran eszem, de mindig kis adagokat fogyasztok. A gabonaféléket kerülöm, de ha kenyeret szeretnék enni, akkor azt eszem. Próbálok ésszerűen táplálkozni, és lehetőség szerint minél tovább megőrizni az egészségemet és fittségemet” – mondta egy interjúban.

Ma már gyakran halljuk mi is a barátnőinktől, hogy valakinek nem, vagy nem feltétlenül szerepel a terveiben a gyerekvállalás. Így volt ezzel Kirsten Dunst is. Nem akart görcsösen anyuka lenni, de nem is zárta ki a lehetőséget. Aztán, mint egy interjúban nemrég elmondta, minden megváltozott, amikor megszületett a keresztlánya: megtapasztalta azt a feltétel nélküli, őszinte szeretetet és ragaszkodást, amit csak egy kisgyermekkel élhet át az ember, és eldöntötte, hogy ő is mindenképp szeretne anya lenni. Ez ellen pedig valószínűleg vőlegényének, Jesse Plemonsnak sem volt kifogása.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X