Főoldal > DIÉTA > Jól fogynak a magyar sztárok

Jól fogynak a magyar sztárok

Atkinsfogyókúranagy fogyás
0

Írta:

Az egész ország fogyókúra-lázban ég. Hamarosan indul a TV2-n a Nagy fogyás című showműsor, amelyben Béres Alexandra és Schobert Norbert csap össze, hogy eldőljön, kinek a módszerével lehet a legeredményesebben fogyni. Persze nem csak ez a két lehetőség kínálkozik arra, hogy megszabaduljunk a súlyfeleslegünktől. Sztárjaink például már régóta egy harmadik módszerben hisznek. Jáksó László, Csomor […]

Az egész ország fogyókúra-lázban ég. Hamarosan indul a TV2-n a Nagy fogyás című showműsor, amelyben Béres Alexandra és Schobert Norbert csap össze, hogy eldőljön, kinek a módszerével lehet a legeredményesebben fogyni.

Persze nem csak ez a két lehetőség kínálkozik arra, hogy megszabaduljunk a súlyfeleslegünktől. Sztárjaink például már régóta egy harmadik módszerben hisznek. Jáksó László, Csomor Csilla, Csábi Bettina, ErdŐhegyi Brigitta és Szigeti Ferenc például az Atkins életmódrendszer elkötelezett hívei.

Csábi Bettina ökölvívó-világbajnoknő kismama létére is az Atkins programját folytatja
Már aktív sportoló korában is szénhidrátbevitel-csökkentéssel fogyott, és továbbra sem fogyaszt finomított liszttel készült valamint cukrot tartalmazó élelmiszereket. „Még mielőtt bárki azt hinné, hogy terhesen fogyókúrázom, szeretném eloszlatni ezeket a gondolatokat. Az Atkins életmódprogramnak ugyanis van egy súlytartó szakasza, amely napi kb. 150 gramm szénhidrát bevitelt jelent. A minőségi táplálkozásra helyezem a hangsúlyt, hiszen elengedhetetlen, hogy minden tápanyagot megkapjanak a gyerekek, amire szükségük van. Szépen fejlődnek, a vérképem tökéletes, és roppant jól érzem magam. Már nagyon várom, hogy megszülessenek a lányok. Minden készen várja az ikreket, de persze nem szeretném sürgetni őket, tudom, hogy akkor fognak kibújni, amikor az
számukra a legjobb” – teszi hozzá lelkesen az ökölvívó-világbajnoknő.

0005010_1.jpg ()

Csomor Csilla tíz év után ismét 38-as méretű ruhát visel
Csomor Csilla, a Barátok közt egykori Zsuzsája. A színésznő karcsúsodásáról most meg is győződhettünk, hiszen Csomor Csilla az RTL Klub Reggeli – Csak Csajok című műsorát vezette a múlt héten. A színésznő az Atkins-módszer elkötelezettje és ennek köszönhetően olyan vékony, hogy ismerősei és kollégái alig ismernek rá. Csomor Csilla nagyon boldog, hiszen utoljára tíz éve volt olyan karcsú, mint most. Rengeteg fogyókúrát kipróbált már, ám egyik sem hozta meg a tartós sikert. – Pár hónapja ismerkedtem meg az Atkins diétával, gondoltam, mi baj lehet, kipróbáltam már annyi mindent, ennek is adok egy esélyt – meséli a Barátok közt hajdani színésznője. – Nem csalódtam! Csilla nagyon boldog, hiszen nem titkolja, volt olyan időszaka, hogy csak a 42-es méretbe fért bele. Mint Csilla mondja, a fogyásnak ez a fajtája nem megerőltető, mert csak a szénhidrátokról kell lemondani, a kenyérről, az édességről és a tésztafélékről. – Eddig is sok salátát ettem, így nem túl nagy változás, hogy ezt fogyasztom köretként – mondja lelkesen. De megéri, mert nagyon jól érzem magam a bőrömben!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X