Főoldal > DIÉTA > Minden, ami bio: vár a Biobúcsú!

Minden, ami bio: vár a Biobúcsú!

bioegészségfogyókúrawellness
0

Írta:

A Biokultúra Szövetség a nagysikerű Országos Bionap után újabb országos rendezvényt szervez, ezúttal Budapesten. Délelőtt folyamán előadássorozatot hallgathatsz meg „Biotermék a földtől az asztalig” címmel, ahol az előadók által végigkövetheted a biotermékek útját a földtől az asztalig. Délutánra változatos programokkal, vetélkedőkkel, versenyekkel várnak minden korosztályt. Tervezett program10:00 Megnyitó, köszöntő10:15 Ökumenikus terményáldás10:35 Előadások – “Biotermék a […]

A Biokultúra Szövetség a nagysikerű Országos Bionap után újabb országos rendezvényt szervez, ezúttal Budapesten.

Délelőtt folyamán előadássorozatot hallgathatsz meg „Biotermék a földtől az asztalig” címmel, ahol az előadók által végigkövetheted a biotermékek útját a földtől az asztalig. Délutánra változatos programokkal, vetélkedőkkel, versenyekkel várnak minden korosztályt.

0005508_1.jpg ()

Tervezett program
10:00
Megnyitó, köszöntő
10:15 Ökumenikus terményáldás
10:35 Előadások – “Biotermék a földtől az asztalig”
11:45 Forgó Rózsa Néptáncegyüttes és Zenekar
12:25 Domi Bábszínház
13:15 Ritmus Táncszínház
14:00 Bio-totó eredményhirdetés
15:00 Halász Judit-koncert
16:30 Néptánc Bemutató

További programok:
 Egész nap biovásár és biotermék-kóstoltatás: Az ország egész területéről érkező biogazdák várják biotermékeikkel az egészséges életmód iránt érdeklődőket.
– Gyereksarok: Külön teremben a gyermekeket mesével, rajzolással, arcfestéssel, kézműves foglalkozással várjuk. Amíg a szülők körbenéznek, addig a gyerekekre óvónők vigyáznak.
– Csúzlizda: Paprika Jancsi csúzlizdájában a gyerekek dióval lövöldözhetnek bábukra.
– Bio-totó: Érkezéskor a regisztrációnál minden kedves vendégünket játékra hívjuk, melyben különböző biotermékekhez kapcsolódó kérdésekre kell megkeresni a választ. A helyesen kitöltők között három “bio-ajándékkosarat” sorsolunk ki.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X